Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

6 M Ft. a kártérítési plafon a Quaestor brókercégek károsultjainál

Az Alkotmánybíróság döntése nyomán, nem reménykedhetnek további kártérítésben azok, akik a közelmúlt brókercsődjeiben érintttek voltak. A BEVA révén max. 6 M Ft-ig a jogosultak megkaphatják a követelésüket, de a kormány által a Quaestor károsultaknak belebegtetett - és a parlamenti ... tovább »

Indul a családi csődvédelem: ők lesznek az elsők

2015.09.14. Azoknak kell október végéig benyújtani a kérelmet, akik forintosított devizahitellel rendelkeznek. Az első eljárás Csongrád megyében volt.az első 5 napban mintegy 5000 kattintást regisztráltak a csodvedelem.gov.hu oldalon, ebben vannak visszatérő és új érdeklődők is, ... tovább »

Itt a pánik és a fekete hétfő!

2015.08.24. Régen nem látott nagy árfolyamveszteséget szenvedtek el a vezető tőzsdeindexek hétfőn szerte Ázsiában.Hétfőn a tokiói tőzsde zárásakor a sanghaji tőzsde 6,5 százalékkal zuhant, de előzőleg bő 8 százalékos mínuszban is járt. A sanghaji tőzsdén utoljára 2007-ben ... tovább »

A válság mélypontja óta nem látott ilyet a Wall Street!

2015.08.22. A válság mélypontja, 2008 novembere óta nem esett akkorát két nap alatt az amerikai Dow Jones index, mint csütörtökön és pénteken ( -700 ). A félelmeket továbbra is a kínai gazdaság lassulásáról és a Fed közelgő kamatemeléséről szóló hírek táplálják, de közben ... tovább »

Új mentőcsomag a görögöknek

2015.08.20. Megszavazta a német parlament az új mentőcsomagot a görögöknek. A németek felől mehet tehát az újabb 86 milliárd még ebben az évben.Nemsokára meg is érkezhetnek az első pénzek a csőd közelében lévő Görögországba. Már csak a hollandok voksára kell várni. Ha ott ... tovább »

8 millió euró gyorssegélyt kért Magyarország az EU-tól

2015.08.16. 13.20. A már korábban jóváhagyott 2014-2020 közötti időszakban lehívható 61 millió euró összegen felül, további 8 milliót kér Magyarország, a hirtelen felduzzadt migrációs helyzet kezelésére. Mint ismert, naponta immár ezres nagyságrendben érkeznek menekültek az országba. ... tovább »

Pénz állhat a házhoz az OTP forint hiteles ügyfeleinek

2015.08.15. 11:20. Az OTP megkezdte a forint hiteles ügyfeleinél, a tisztességtelen kamatváltoztatásokban érintett ügyfeleinek a kárpótlását. 08/15-től, a közel 600.000 potenciálisan érintett ügyfél közül, sokaknak kerülhet némi jóváírás a számlájukra. Sokaknak semmi nem fog ... tovább »

Elfogadták a görögök az EU 3. mentőcsomagját

2015.08.14. 12:31. 222 igen, 64 nem szavazat ellenében, a görög parlament is áldását adta az EU által biztosított 85 Mrd eurós gazdasági mentőcsomaghoz. Ahhoz képest, hogy Alekszisz Ciprasz görög kormányfőnek a saját kormánytagjait és párttársait is győzködnie kellett, meglepően ... tovább »

Kiket kártalanít a BEVA?

A Beva kártalanítására azok a befektetők számíthatnak, akik a Beva tagjával a biztosított befektetési szolgáltatási tevékenységek, illetve kiegészítő szolgáltatások valamelyikére érvényes szerződést kötöttek, és e szerződés alapján a befektetési szolgáltató birtokába ... tovább »

Recesszió

A recesszió közgazdasági fogalom, az üzleti ciklusnak a gazdasági aktivitás visszaesésével jellemezhető része, a legelterjedtebben használt meghatározás szerint a bruttó hazai termék (GDP) csökkenése (vagy gyakori más megfogalmazásban negatív növekedése) legalább két egymás követő ... tovább »

=