Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Hazánkban egyre többen vesznek fel hitelt

Egyre több hitelt vesznek fel az emberek Magyarországon. Már a tavalyi év szeptemberében is több mint hatmillió szerződés volt érvényben, ebből 959 ezer jelzáloghitel. Az idei év első két hónapjában már a 100 milliárdot is meghaladta az új lakáshitelek összege, ez pedig 38%-os ... tovább »

Gyengült a svájci frank

A jelek szerint egy nem várt fejleménye is van az amerikaiak oroszok ellen bejelentett újabb szankcióinak. A svájci frank elkezdett gyengülni. A Bloomberg szerint az orosz oligarchák pénzmenekítése is szerepet játszhatott ebben. A svájci frank az olyan, geopolitikai kockázatok által terhelt ... tovább »

A NAV sokat könnyít ügyfeleinek az adóbevalláson

A NAV az idei évben is segít ügyfeleinek, így elkészítette adóbevallásuk tervezetét. Azoknak, akiknek van ügyfélkapujuk, mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen is megnézhetik, szükség esetén pedig módosíthatják is a tervezetet. Ha valaki azt látja, hogy minden rendben van, ... tovább »

A svájci 10 frankos lett 2017-ben a világ legszebb bankjegye

2017-ben a világ legszebb bankjegye a svájci 10 frankos lett. Így 2016 után ismét svájci bankjegy nyerte meg a versenyt. A győztes svájci 10 frankos bankó 2017 októberében került bevezetésre, amely a beszámolók szerint a valaha volt legszorosabb versenyben diadalmaskodott. Összesen 170 ... tovább »

Betiltják Indiában a kriptodevizákat

Az indiai központi bank betiltja a felügyelete alá tartozó pénzügyi szolgáltatóknak a kriptodeviza ügyleteket, legyen szó lakossági vagy vállalati ügyfelekről. Azon szolgáltatók, melyek már nyújtanak kriptodeviza-szolgáltatásokat, haladékot kapnak arra, hogy megszűntessék az ilyen ... tovább »

Hazánkban kevesen takarékoskodnak a gyermekük részére

Az NN Biztosító megbízásából készült, reprezentatív kutatás adatai szerint a 3-14 éves gyermekeket nevelő szülőknek ötödénél is kisebb része tesz félre rendszeresen az utódok jövőjének biztosítására. Az eredmények alapján a szülők 73%-a fontosnak tartja gyermeke továbbtanulását, ... tovább »

Jól megy a lakáspiac hazánkban

A Duna House havi Tranzakciószám Becslése szerint 2018 márciusában 13 426 ingatlan adás-vétel bonyolódott le hazánkban. A cég becslése szerint az idei év első negyedévében több mint 37 000 tranzakció történt a magyarországi lakóingatlanpiacon. Ezek a negyedéves számok a 2008-as ... tovább »

Éleződik a belpolitikai konfliktus a Brexit körül

Úgy tűnik, hogy éleződik a belpolitikai konfliktus az Egyesült Királyságban a Brexit körül. Az ellenzéki Munkáspárt támadásba lendült. Olyan változtatást akarnak bevetetni a Brexitről szóló törvénybe, mely megakadályozná, hogy az ország válási megállapodás nélkül szakadjon ... tovább »

Az amerikai tőzsdefelügyelet több kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot fog vizsgálni

A Wall Street Journal forrásai szerint az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) kb. 100 kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot tervez megvizsgálni. Ennek elsődleges célja az lesz, hogy kiderítsék, hogyan lehetne szabályozni a kriptopénzeket, de persze bármilyen csalás-gyanús esetet is kivizsgálnak. ... tovább »

Magyarországon is eladják a Telenort

2,8 milliárd euróért adja el a Telenor a közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot is, a cseh PPF-csoportnak. A csoport a közép-kelet-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője. A Telenor közleménye alapján a tranzakció magában foglalja ... tovább »

=