Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Kinek igazán jó üzlet a foci EB?

Elsősorban az UEFA-nak, az EB-ét szervező szervezetnek nagy üzlet, aki a szponzorok révén Euro százmilliókat zsebelhet be. De nem rossz üzlet a részt vevő országok válogatottainak sem. A vidalon szereplő 24 nemzeti 11-nek, 301 millió Eurót utal ki az UEFA. Már pusztán az EB-re való ... tovább »

Elex Pipe : új magyar elektronikus 3D építőjátékkal akarják meghódítani az internetet

Elex Pipe néven indítottak közösségi finanszírozással kampányt a Kickstarter oldalán, tehetséges magyar fiatal startupperek. Egy teljesen újszerű, modern, dizájnos építőjátékot alkottak, amellyel minden korosztály játékosan ismerkedhet meg a fizikai alapjaival. Valószínűleg ha ... tovább »

Hát ez aranyos! Több mint 20 Mrd Forinttal húzták le a magyar bankokat!

A záloghitelezéssel foglalkozó Kézizálog Zrt. több mint 20 Mrd Ft-tal károsított meg magyar bankokat oly módon, hogy a zálogba vett arany és briliáns zálogtárgyak helyett, csak értéktelen - briliáns helyett üveg, arany helyett pl. réz - zálogtárgyakat találtak nála az ügyleteket ... tovább »

Eurókötvényt bocsátott ki a Magyar Fejlesztési Bank

A 300 M euró értékben nemzetközi nyilvánosan kibocsátott kötvények futamideje 6 év és 2,375% kamatozással kerülnek kibocsátásra. A kibocsátás vezető szervezői: Citi, BNPP és az SG CIB.

tovább »

Arany, ezüst és bronzvasárnap után a fekete péntek hódít nálunk

Az amerikaiak Black Friday-ja után, már a magyeroknak sem újdonság a fekete péntek. Az üzletek egyre előrébb hozzák a karácsonyi vásárlásokat a különböző akciókkal. Arany, ezüst és bronzvasárnap után, itt a fekete pénte!  Néhány helyen kissé magyarosabban Fekete Péter néven ... tovább »

Új 20 eurós bankjegy került forgalomba az EU-ban

A 20-as címlet az egyik legnépszerűbb címlet az euróból, így nem meglepő, hogy egy kicsit felfrissítették a bankjegyeket. Az újonnan forgalomba kerülő 4,3 Mrd darab bankjegy nem csak új designt, hanem új biztonsági elemeket is kapott az új bankjegy. A korábban kibocsátott 20 eurósok ... tovább »

A Magyar Nemzeti Bank megvásárolta a Budapesti Értéktőzsdét

Nemzeti tulajdonba került a magyar tőzsde. A korábbi osztrák érdekeltséű tulajdonosi körnek 13,2 Mrd Ft-ot fizet az MNB, a BÉT-ben meglévő összesen 68,8%-os részesedésért. A már meglévő 6,95 %-al együtt, így már 75,75%-os részesedése lesz a Matolcsy által vezetett jegybanknak. ... tovább »

A Fitch is bóvliban hagyta a magyar adósosztályzatot

Ezzel biztossá vált, hogy mindhárom nagy hitelminősítőnél a bóvli kategóriában zárják az évet a magyar szuverén devizaadósságot értékelő minősítések. A 3 legjelentősebb hitelminősítő egyaránt egy fokozattal a még befektetésre ajánlott kategória latt tartja a magyar adósságok ... tovább »

6 M Ft. a kártérítési plafon a Quaestor brókercégek károsultjainál

Az Alkotmánybíróság döntése nyomán, nem reménykedhetnek további kártérítésben azok, akik a közelmúlt brókercsődjeiben érintttek voltak. A BEVA révén max. 6 M Ft-ig a jogosultak megkaphatják a követelésüket, de a kormány által a Quaestor károsultaknak belebegtetett - és a parlamenti ... tovább »

Indul a családi csődvédelem: ők lesznek az elsők

2015.09.14. Azoknak kell október végéig benyújtani a kérelmet, akik forintosított devizahitellel rendelkeznek. Az első eljárás Csongrád megyében volt.az első 5 napban mintegy 5000 kattintást regisztráltak a csodvedelem.gov.hu oldalon, ebben vannak visszatérő és új érdeklődők is, ... tovább »

=