Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Modernizálják a közbeszerzési eljárási rendszert

Hazánkban elsőként indított elektronikus közbeszerzési eljárási rendszert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság. Az elektronikus közbeszerzés során az ajánlatkérő és az ajánlattevők közötti írásbeli kommunikáció teljesen elektronikusan zajlik. Ezzel csökkentik az eljárás ... tovább »

Gyorsan nő az ingatlanok ára Magyarországon

A lakóingatlan árak az euróövezetben 4,1%-al, az Európai Unióban pedig 4,7%-al emelkedtek a tavalyi év utolsó negyedévében az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Hazánkban mérték a második legnagyobb növekedési ütemet, ami 9,7%. Az előző negyedévhez képest mindkét térségben ... tovább »

Júniustól megszűntetik a roamingdíjakat

Az Európai Parlament megszavazta a roamingdíjak jövőbeli árairól szóló határozatot. Így júniustól a belföldi feltételeknek megfelelően telefonálhatunk és küldhetünk SMS-t, valamint használhatjuk adatkeretünket az Európai Unió területén. Már az elmúlt pár évben is mindig jobban ... tovább »

Május 31-ig használhatók fel a SZÉP-kártyákra 2 éve feltöltött juttatások

Még két hónapjuk van a SZÉP-kártyák tulajdonosainak a két éve feltöltött összegek elköltésére. Jelenleg kb. 4,2 milliárd forint van a kártyákon. Ha nem használják fel ezen összegeket, a kártyakibocsátó bankok visszautalják majd a munkáltatóknak a megmaradt pénzt. A szállásért ... tovább »

Új 50 eurós bankjegy lesz

Holnap vezetik be forgalomba a megújult külalakú, új 50 eurós bankjegyet. A megújult 50 eurós a közös európai fizetőeszköz második sorozatának negyedik tagja, amelyet bevezetnek a forgalomba. A bankjegy gyapotból készült. Megőrizte elődje legtöbb formai jegyét, nagyságra és színre ... tovább »

Nő a milliós nyugdíjak száma Magyarországon

2013-ban a kormány törölte a járulék- és nyugdíjplafont. Azóta folyamatosan növekszik a milliós nyugdíjak száma Magyarországon. Tavaly augusztusban már öt embernek volt egy millió forint feletti nyugdíja. A nyugdíjszakértő elmondása szerint a kormánynak vissza kellene állítani ... tovább »

Május elsejéig kérhető a támogatás az elektromos autóhoz

Az elektromos autók beszerzése május elsejéig pályázható meg. Erre a pályázatra a kormány múlt évben két milliárd forintot biztosított. Pár hónappal a pályázatok beadásának megkezdése után már látszik, hogy nagy az érdeklődés rá. Kétszáz felett van az elbírált pályázatok ... tovább »

A legidősebb magyar nyugdíjas már 109 éves

Magyarországon a legidősebb magyar nyugdíjas egy nő, aki 1907-ben született, tavaly volt 109 éves. Hazánkban sok a 100 év feletti idős ember, összesen 563-an vannak, akiknek több mint a fele nő. 1907-ben született nyugdíjasból még kettő él Magyarországon, mindketten nők, és idén ... tovább »

Őszre pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok

A nyugdíjasok év elején mindössze 1,6%-os emelést kaptak, mivel ennyire lőtte be tavaly a kormány az inflációt. Mivel magasabb lesz az infláció legalább egy százalékponttal, mint ahogyan azt a kormány tervezte, ezért novemberben pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok, meg fogják kapni ... tovább »

Nettó 143 milliárd forintba kerül az új Puskás Ferenc Stadion

Aláírták az új Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést a beruházó Nemzeti Sportközpontok és a kivitelezést elnyerő konzorcium képviselői. A nettó ár 143 milliárd forint. Az építkezés teljesen hazai projekt, mivel a terveket ... tovább »

=