Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Így cselezik ki a kormányt a szerencsejátékosok

A kormány legújabb törekvései, miszerint hogy a bankoknak megtiltja a szerencsejátékos cégek felé történő közvetlen ki- és befizetéseket, lépéskényszerbe helyezi a játékosokat. A jelek szerint a szerncsejátékosok hamar megtalálták a kiskapukat, bár a rutinosabbak már korábban ... tovább »

Emelkedő pályán: gyorsulhat a bérek növekedése

Egybehangzó elemzői várakozások szerint ősztől tovább folytatódhat a bérek növekedése. A közszférában dinamikusan növekednek a keresetek a különböző állami béremelési programok miatt, a versenyszférában pedig egyre több vállalat szembesül azzal, hogy a munkavállalók megtartásához ... tovább »

Eddig tartott a lendület?

Péntek este jelentősen erősödött a forint az euróval szemben azt követően, hogy az S&P hitelminősítő az általános piaci várakozásokkal ellentétben kissé váratlanul felminősítette Magyarországot. Hétfő reggel is folytatódott az erősödés, délutánra azonban elfogyott a lendület, ... tovább »

Menekülés a bankbetétekből

Egy, a Takarékbank megbízásából készült szakmai kutatás szerint az elmúlt évben az állampapírok és a befektetési alapok népszerűsége növekedett, a bankbetétektől viszont elpártoltunk. Az elemzés szerint az elkövetkező két évben a különféle megtakarítási termékek közül ... tovább »

Lakástakarék: egy egyszerű trükkel sokat spórolhatsz

Sokakat a nyitási díjak tartanak vissza attól, hogy lakástakarékpénztári szerződést (LTP) kössenek. Van azonban megoldás arra, hogy kevesebbet kelljen fizetni. A titok nyitja a megkötött szerződés megosztása. Ez kevesek által ismert lehetőség, amely csak kétezer forint költséggel ... tovább »

A bankkártyák aranykora következik?

A Nemzetgazdasági Minisztériumból kiszivárgott hírek szerint a kormány lépéseket tesz azért, hogy jobban terjedjen és népszerűbb legyen a bankkártyás vásárlás. Varga Mihály nemrég elismerte: a kormány célja olyan szabályozás kialakítása, amely eredményeként a kiskereskedőknek ... tovább »

Online kvízjátékkal kívánja a világhálót meghódítani a Quiz1.com nevű magyar startup.

Manapság divatos minden vállalkozásra ráhúzni a startup jelzőt, ha bármi köze van az internethez. A Quiz1.com oldal koncepciójára azonban valóban jól illenek a startupok ismérvei. a.) Gyors és agresszív növekedés - csak júliusban indultak de máris közelítenek a 10.000 felhasználóhoz ... tovább »

Kinek igazán jó üzlet a foci EB?

Elsősorban az UEFA-nak, az EB-ét szervező szervezetnek nagy üzlet, aki a szponzorok révén Euro százmilliókat zsebelhet be. De nem rossz üzlet a részt vevő országok válogatottainak sem. A vidalon szereplő 24 nemzeti 11-nek, 301 millió Eurót utal ki az UEFA. Már pusztán az EB-re való ... tovább »

Elex Pipe : új magyar elektronikus 3D építőjátékkal akarják meghódítani az internetet

Elex Pipe néven indítottak közösségi finanszírozással kampányt a Kickstarter oldalán, tehetséges magyar fiatal startupperek. Egy teljesen újszerű, modern, dizájnos építőjátékot alkottak, amellyel minden korosztály játékosan ismerkedhet meg a fizikai alapjaival. Valószínűleg ha ... tovább »

Hát ez aranyos! Több mint 20 Mrd Forinttal húzták le a magyar bankokat!

A záloghitelezéssel foglalkozó Kézizálog Zrt. több mint 20 Mrd Ft-tal károsított meg magyar bankokat oly módon, hogy a zálogba vett arany és briliáns zálogtárgyak helyett, csak értéktelen - briliáns helyett üveg, arany helyett pl. réz - zálogtárgyakat találtak nála az ügyleteket ... tovább »

=