Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Elindult a pénzügyminisztérium saját fejlesztésű honlapja

Magyarországon elindult egy honlap az alapvető pénzügyi ismeretekről. Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár elmondta, hogy a kormány kiemelt szándéka, hogy támogassa a megalapozott pénzügyi döntésekhez elengedhetetlen lakossági ismeretek fejlesztését. ... tovább »

A Telekom eladja az összes üdülőjét országszerte

A Telekom eladja a Magyarországon található összes nyaralóját és szálláshelyét. A teljes kínálat már ki is került a vállalat ingatlanportáljára. Az eddigi irodaházak, üzlethelyiségek és telkek mellett a kisebb házaktól kezdve egészen a több száz férőhelyes balatoni szállodáig ... tovább »

Elkerülik Nagy-Britanniát a Brexit miatt a külföldi munkavállalók

A brit munkaügyi minisztérium foglalkoztatási államtitkára, Alok Sharma a The Daily Telegraph brit napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy a brit munkavállalói állomány az uniós tagsáról szóló népszavazás óta több mint egymillióval bővült. Viszont a többi EU-tagországból érkezők ... tovább »

Rengeteget spórolhatnánk, ha kevesebb készpénzt használnánk

Kb. 450 milliárd forint a többletköltsége annak, hogy Magyarország túlzottan készpénzközpontú. Ez súlyos károkat okoz. A nemzetgazdaság közvetlen költsége a bankjegyek gyártása, őrzése, a hamisítás elleni védelem és a készpénzlogisztika ára. További gond, hogy a készpénzben ... tovább »

Október 31-ig kapnak újabb haladékot a kilépésre a britek

A szerda esti rendkívüli EU-csúcson órákon át tartó vita után eldőlt, hogy a pénteki határidő helyett október 31-ig kapnak újabb haladékot a kilépésre a britek. Júniusban ki fognak adni egy értékelést a Brexit-folyamat állásáról, de a dátumokat akkor nem vizsgálják felül. ... tovább »

Brexit: Rendkívüli EU-csúcstalálkozót tartanak ma este

Rendkívüli EU-csúcstalálkozót tartanak ma este Brüsszelben a Brexit miatt. Most kell eldöntenie a 27 állam- és kormányfőnek egyhangúan, hogy megadják-e a második halasztást, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Előbb Theresa May brit kormányfő adja elő érveit az általa június ... tovább »

Kínában betiltanák a bitcoinbányászatot

A kínai tervgazdálkodási hivatal betiltaná a bitcoinbányászatot. 2011 óta a Nemzeti Fejlesztési és Reform Testület folyamatosan közli azoknak a tevékenységeknek, iparágaknak listáját, amiket támogatna, korlátozna vagy betiltana. A tiltás oka, hogy szerintük a bányászat nem biztonságos, ... tovább »

Nekik nem jár a CSOK

Egy pár szeretett volna CSOK-ot felvenni egy lakásra, viszont a bankban közölték velük, hogy ekkor az épületben 10 évig nem lehet bejelentve a vállalkozásuk. Mivel a pár mindkét tagja egyéni vállalkozó és a lakásuk a székhelyük, azt akarták bővíteni. Kis utánajárás után kiderült, ... tovább »

Februárban jelentős növekedés volt a lakossági hitelpiacon

Újabb jelentős növekedés volt a lakossági hitelpiacon februárban. A bankok több mint 41 milliárd forint összegben adtak új személyi kölcsönöket. Ez 37%-kal több, mint tavaly februárban. Az új lakáshitelek februári, közel 61 milliárdos összege 14%-os többletet jelent. Az első kéthavi ... tovább »

Megszüntette az OTP bank a sárgacsekk-befizetési lehetőséget a fiókjaiban

Mától megszűnt a készpénz-átutalási megbízások - sárga csekkek - befizetési lehetősége az OTP Bank fiókjaiban. A bank azt javasolja, hogy akinek van internetbanki hozzáférése, utaljon azon keresztül, vagy állítson be csoportos beszedési megbízást, így sorban állás nélkül, ... tovább »

=