Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Készpénzzel vagy bankkártyával fizessünk külföldön?

Bankkártyánkat külföldön a kártya logójával ellátott üzletekben és bankautomatáknál is tudjuk használni. Utazás előtt azért megéri tájékozódni, hogy a célországban mennyire kiterjedt a kártyaelfogadói hálózat, vagy hogy a készpénzfelvétel és a bankkártyás fizetés milyen ... tovább »

Gondold meg jól, hogy telefonon kinek árulod el az adataidat

A NAV felhívja a figyelmet arra, hogy telefonos csaló hívogatja telefonon az ügyfeleket. A NAV nevében a csaló az ügyfelek bankszámla-adatainak megszerzésével próbálkozik. Az állítja, hogy az ügyfélnek túlfizetése van az adóhivatalnál, de ezt csak nevének és bankszámla-számának ... tovább »

Változás lesz a Magyar Telekomnál

A Magyar Telekom hamarosan kiszáll a lakossági villamosenergia kereskedelmi tevékenységéből. Ügyfeleik egyszerűsített eljárással átválthatnak a Démász szolgáltatására, amennyiben nem kívánnak más villamosenergia kereskedővel szerződést kötni. A Magyar Telekom és a Démász ... tovább »

Nagyon olcsó a dollár

A mai napon 260 forint alatt volt a dollár árfolyama. Ilyen másfél éve nem fordult elő. Legutóbb 2015 végén volt ilyenre példa. Az elmúlt öt évben 210-300 forint között mozgott a dollár. A bloomberges adatok szerint a legalacsonyabb szintet 2013 őszén érte el, a legmagasabbakat pedig ... tovább »

Finomhangoló devizaswap-tendert tartott az MNB

A Magyar Nemzeti Bank a mai napon egy és tizenkét hónapos futamidejű, finomhangoló devizaswap-tendert tartott. 150 milliárd forintért fogadott el banki ajánlatokat. Az MNB által biztosított többletlikviditás a bankrendszerben 850 milliárd forintról 900 milliárd forintra emelkedett.  Az ... tovább »

Már csak 10 napig fizethetünk a régi 2 és 5 ezres bankjegyekkel

Tíz napig tudjuk még a régi 2 és 5 ezres bankjegyeket használni. A Magyar Nemzeti Bank 2014-ben kezdte el a forint bankjegyek cseréjét. Az újak biztonsági elemei összetettebb védelmet nyújtanak a hamisítók ellen. Ennek eredményeképp az elmúlt években a bankjegyhamisítások - ugyan ... tovább »

Ilyen költségekkel tervezz, hogy ha Dániába utazol

Egyre többen kiváncsiak a hires Lego cég által épített Legolandre, ami a Budapesti reptérről két óra alatt elérhető a Rynair fapados járatainak köszönhetően. Ha időben foglaljuk a repjegyünket akár 15.000 forintból is el tudunk utazni Budapestről Billundba és vissza, ahol a legrégebbi ... tovább »

Csalóveszélyre figyelmeztet az Erste Bank

Az Erste Bank figyelmezteti ügyfeleit arra, hogy új adathalász tevékenységet észleltek. Hangsúlyozzák még, hogy e-mail-ben és SMS-ben sem kérnek be ügyféladatokat. Az ügyfelek tehát ilyen megkeresésekre ne válaszoljanak, a linkekre pedig ne kattintsanak semmiképp. A bank szerint a ... tovább »

Új jelentkezési határidő az Erzsébet-program egyes üdüléseire

Meghosszabbították az Erzsébet-program egyes üdüléseire a jelentkezési határidőt. Ez az a program, amit gyermeknap alkalmából hirdettek meg a nagyszülőknek és unokáiknak, valamint az egyedülálló és a kétgyermekes szülőknek. A nagyszülők, illetve a szülők a kiskorú unokáikkal ... tovább »

Lesz egy újdonság, ami az online fizetésre ösztönözhet

A jövő évtől a nem teljes kitöltöttségű postai csekkeken is kötelező lesz a QR-kód. Ezt mostanáig csak a teljesen kitöltött bizonylatoknál kellett használniuk a szolgáltatóknak. A postai kód feltüntetését 2015. január 1. óta tették kötelezővé az úgynevezett teljes megszemélyesítésű ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com