Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Brexit: Készül a vészforgatókönyv

A szokásos keddi kormányülésen szóba kerül majd annak a lehetősége is, hogy a britek Brexit-megállapodás nélkül lépnek ki 2019-ben az Európai Unióból. A brit miniszterelnöki kabinet sajtósa megerősítette a hírt, miszerint a vészforgatókönyvet is elkezdik megbeszélni. A megbeszélést ... tovább »

Nagy adóbevételektől eshetnek el a britek

A külföldi bankok 17 milliárd font adóbevételt hoztak a brit államháztartásnak az előző üzleti évben. Most félő, hogy a Brexit miatt Európába költöző bankok jelentős adóbevétel kiesést jelentenének majd Nagy-Britannia számára.  A márciusban lezárult üzleti évben a teljes ... tovább »

Év végéig még bárhol fizethetünk a régi húszezresekkel

A régi húszezresekkel december végéig még bárhol fizethetünk. A jegybank közlése szerint október 20-án 8,8 millió régi húszezres volt még forgalomban, ami a húszezresek teljes állományának mindössze 5%-a. Tehát december végéig 176 milliárd forint értékű régi húszezrestől ... tovább »

Így fog működni a Magyar Posta az ünnepek előtti időszakban

A Magyar Posta már felkészült az ünnepek előtti megnövekedett csomagforgalomra. A Magyar Posta vezérigazgató-helyettese egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy az ünnepek előtti két hónapban a tapasztalatok szerint megemelkedik az átlagos napi csomagforgalom, az előtte levő négy-öt ... tovább »

Rengeteg munkahely szűnhet meg a Brexit miatt az EU-ban

Kb. 1,2 millió munkahely szűnhet meg az EU-ban, ha nem sikerül megállapodni az Egyesült Királysággal a rendezett kiválás feltételeiről. A tárcavezető szerint Belgium számára is nagyon rossz következményekkel járna, ha a felek 2019. március 29-ig, a kilépés várható dátumáig nem ... tovább »

Sokan tartoznak hatalmas összegekkel a NAV-nak

Továbbra is sok tartós adósa van a NAV-nak. Szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott fejenként több mint 10 millió forinttal, valamint 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül folyamatosan. A magánszemélyek és ... tovább »

Sokan jogosultak nyugdíj-kiegészítésre, csak nem tudják

A nyugdíjas, aki dolgozik, köteles keresete után nyugdíjjárulékot fizetni. Viszont a szolgálati időt a nyugellátás mellett aktív munkával töltött pluszidő nem növeli. Ennek kompenzálására a munkavégzés során elért kereset fél százalékával növelték meg a nyugdíjat, feltéve, ... tovább »

Ennyit tud megtakarítani egy átlag magyar

A lakossági reáljövedelmek 2013 óta folyamatosan nőnek, a megtakarítási ráta pedig nem változik, 6-7% között van. Ez régiós szinten nem számít magasnak. Már nem csak a vagyonos réteg képes megtakarítani. Nekik persze még több a vagyonuk, de akik most kezdtek el megtakarítani, azoknak ... tovább »

Gyorsítanák a Brexit-tárgyalásokat

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő, miután munkavacsorán egyeztettek Brüsszelben, hétfői közös nyilatkozatukban azt közölték, hogy fel kell gyorsítani az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének feltételeiről folytatott tárgyalásokat ... tovább »

Ezt gondolják a brit választók

Egy brit közvélemény-kutató intézet kimutatta, hogy a brit választók 64%-a tartja meglehetősen vagy nagyon rossznak a kormány eddigi teljesítményét az Európai Unióval folytatott kilépési tárgyalásokon. A válaszadóknak csupán 21%-a nevezte meglehetősen vagy nagyon jónak a Brexit-tárgyalásokon ... tovább »

=