Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

A bitcoin még mindig népszerű a profi befektetőknél

Az utóbbi néhány hónapban több mint duplájára nőtt azoknak a hedge fundoknak a száma, melyek kriptodevizákban kereskednek, annak ellenére, hogy az utóbbi pár hétben jelentősen visszaesett a kriptodevizák értéke. Az Autonomous NEXT fintechelemzési cég adatai szerint február 15-ig ... tovább »

Hazánkban az emberek kedvezőbben látják pénzügyi helyzetüket

Az Intrum közleménye szerint 2015 és 2017 között folyamatosan növekedett azon magyar válaszadók aránya, akik úgy érzik, hogy javul az ország gazdasági helyzete. Így a tavalyi év végén már alig maradt el a magyar adat az európai átlagtól. Az adatok alapján nemcsak hazánk gazdasági ... tovább »

Emelkedett a NAV dolgozóinak a bére

Az életpályamodell újabb, 15%-os fizetésemelést biztosít a NAV dolgozóinak, akik már meg is kapták emelt összegű fizetésüket. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára hangsúlyozta, hogy az életpályamodell által biztosított fizetésemelés a költségvetési bevételek ... tovább »

Évi 100 milliárd forintot költhetnek a magyarok külföldi e-boltokban

Pintér Róbert, az eNET kutatásvezetője szerint évről évre nő a nagy nemzetközi webáruházak Magyarországról érkező rendeléseinek volumene. Az internetkutató és tanácsadó cég minden évben megvizsgálja a vásárlási szokások alakulását, és ebből jól látszik a külföldi növekedés. ... tovább »

Hatalmasat bukott a világ egy nap alatt a tőzsdén

Hihetetlenül nagy összeget bukott egy nap alatt a világ, miután Amerikából indulva tőzsdei pánik söpört végig mindenhol. A The Daily Mail cikke szerint 4 ezer milliárd amerikai dollár a veszteség, ez forintra átszámítva nagyjából egybilliárd forint. A világ nagy tőzsdeindexei, így ... tovább »

Ma ismét zuhant a kriptodevizák árfolyama

Gyorsuló ütemben zuhant ma a kriptodevizák árfolyama azon sajtóhír nyomán, miszerint a kínai hatóságok a kriptodevizák kereskedésével foglalkozó összes internetes oldal blokkolására készülnek. Az egyik széles körben elfogadott Bitcoin árfolyamindex, a Coindesk indexe 7387,82 dolláron, ... tovább »

Béremelés az egészségügyi és szociális szakdolgozóknak

Az egészségügyi és szociális szakdolgozók november helyett már a januári fizetéssel megkapják a szakszervezetekkel korábban kialkudott béremelést. Varga Mihály, a szaktárca vezetője elmondta, hogy ez az intézkedés kb. 80 ezer embert érint. Az előrehozás mellett azért döntöttek, ... tovább »

Harcolnak az Európai Gyógyszerügynökség új székhelye miatt

Az Európai Bírósághoz fordult Olaszország a most még Londonban működő, de a Brexit miatt költözni kényszerülő Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Amszterdamba telepítéséről szóló döntés érvénytelenítése miatt. Olaszország és Milánó közös beadványt nyújtott be, amiben ... tovább »

Hackertámadás érte a Coincheck nevű kriptotőzsdét

Minden eddiginél nagyobb kriptodeviza-lopás történt a napokban, aminek áldozata a Japán Coincheck nevű kriptotőzsde volt. A hackerek sikeresen feltörték az oldal biztonsági zárjait, és kb. 46,3 milliárd yen értékben loptak "NEM"-típusú kriptopénzt. A lopás összesen 260 ezer befektetőt ... tovább »

50 Cent nagyon jól járt a bitcoinnal

Az amerikai rapper, 50 Cent 2014-ben megjelent albumát bitcoinnal fizetve is meg lehetett vásárolni. A virtuális valutában befolyó összeget a sztár nem vette ki a számlájáról. A bitcoin árfolyam-emelkedésének köszönhetően pedig mára nagyon is jól járt vele. A négy évvel ezelőtti ... tovább »

=