Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Egyre többen fizetnek kártyával hazánkban

Az MNB friss pénzforgalmi statisztikái alapján az idei év első negyedévében összesen 262,8 milliárd forint értékben hajtottak végre tranzakciókat internetes megrendeléseknél az itthon kibocsátott kártyákkal. Ez pedig 40,4%-os növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A végrehajtott ... tovább »

Ma tovább romlott a forint helyzete

Eddig is mélyponton járt a forint, de ma tovább romlott a helyzet. A nap elején még 322 forint körül járt az árfolyama, de a délután közepétől megindult a lejtőn, és eljutott a 324-es szintre is. Pár éve, pontosan 2015 januárjában egy rövid időre ennél sokkal gyengébb is volt ... tovább »

Nagy kő eshetett le a kriptodeviza-hívők szívéről egy nyilatkozat után

William Hinman, a SEC vállalati pénzügyekért felelős igazgatója egy tengerentúli konferencián azt nyilatkozta, hogy a Bitcoin és az Ether nem tekinthető értékpapírnak. Az Ethereum hálózata és a decentralizált struktúrája miatt az Etherrel megvalósított tranzakciók nem tekinthetők ... tovább »

Ennyit költ egy magyar átlagosan nyaralásra

Hazánkban az emberek többségének belefér idén a nyaralás a költségvetésébe. A 30-59 éves magyarok 63%-a biztosan vagy valószínűleg elutazik valahová a nyáron. A K&H biztos jövő indexéből kiderül, hogy erre átlagosan 194 ezer forintot szánnak a magyarok. 39%-uk kettesben utazik ... tovább »

Sokan bajba kerülhetnek a Brexit után az Angliában dolgozók közül

A londoni belügyminisztérium tervei szerint az EU-s állampolgároknak a Brexit után új jogi besorolásért, úgynevezett letelepedett státusért (settled status) kell folyamodniuk a hatóságoknál. A londoni East European Resource Centre (EERC) civil szervezet szerint több ezer olyan bolgár, ... tovább »

Akcióba kezd hétfőn a NAV Budapesten

Hétfőtől fokozott hatósági jelenléttel számolhatnak a Budapesten működő kereskedők, vendéglősök és más vállalkozások. Kis Péter András, a NAV adóügyekkel foglalkozó szóvivője elmondta, hogy a helyi kapacitásokat erre az időre megerősítik, az ország több pontjáról érkeznek ... tovább »

Ekkora emelésre számíthatnak jövőre a nyugdíjasok

Hazánkban januártól 2,7%-os emelésre számíthatnak a nyugdíjasok. A kormány ugyanis 2,7%-os inflációra számít jövőre költségvetésitörvény-tervezetében, amit a Költségvetési Tanács véleményezett. Ez tehát 127 ezer forintos átlagnyugdíj esetén 3,5 ezer forintos növekedést ... tovább »

Jelentősen megnőtt tavaly az adóbevétel

A NAV által kezelt bevételek 13 401 milliárd forintot tettek ki tavaly, ez 608,6 milliárd forinttal, 4,8%-kal haladta meg az előző évit. A személyi jövedelemadó-bevétel kedvező alakulásában a NAV szerint szerepe volt a bérfejlesztéseknek, a bérminimumok kötelező emelésének és a ... tovább »

Féléves mélyponton van az euró

Először úgy tűnt, hogy a piaci szereplőkre megnyugvásként hatott a tegnap esti hír, mely szerint visszaadta az olasz államfőnek a kormányalakítási megbízatást Giuseppe Conte, mivel az elnök nemet mondott az Öt Csillag Mozgalom és az Északi Liga pénzügyminiszter-jelöltjére, Paolo ... tovább »

Ennyit nőtt a nettó magyar átlagkereset

Márciusban és az első negyedévben egyaránt 2%-os inflációval számolva a reálkeresetek emelkedése 9,1, illetve 10,2%-os volt az éves összevetésben. Az első negyedévben a bruttó átlagkereset 316 268 forint, a nettó 210 318 forint volt a családi kedvezmény nélkül. Az idei évben a ... tovább »

=