Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Lloyd Blankfein szerint újabb népszavazást kellene tartani a brit EU-tagságról

A Goldman Sachs (GS) globális pénzügyi szolgáltató csoport vezérigazgatója alig burkolt utalást tett arra, hogy újabb népszavazást kellene tartani a brit EU-tagságról. Lloyd Blankfein csütörtök este megjelent Twitter-üzenetében azt írta, hogy a vállalatvezetőket nagyon aggasztja ... tovább »

Az OTP lett az év bankja a Mastercard - Év bankja 2017 versenyen

A versenyen idén nyolc bankszakmai kategóriában indulhattak a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok. A hangsúlyt a szakmai zsüri idén az ügyfelek által igénybe vett szolgáltatásokra helyezte, azon belül pedig az ügyfélbarát, innovatív megoldások kiemelése, ... tovább »

Aggódnak a Brexit tárgyalások lassúsága miatt

A brit és európai uniós üzleti szervezetek vezetői aggódnak a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalások lassúsága miatt. Theresa May brit miniszterelnök hétfő délután Downing Street-i hivatalában tizenöt hazai és európai üzleti érdekképviseleti csoport ... tovább »

Így zajlott a Brexit feltételek tárgyalásának hatodik fordulója

Néhány pontban történt némi előrelépés a Brexit feltételeiről szóló tárgyalások e heti, hatodik fordulóján, viszont egyik kérdésben sem sikerült nagyobb áttörést elérni. Barnier már a brüsszeli sajtótájékoztató elején arra figyelmeztetett, hogy senki ne várjon nagy bejelentéseket. ... tovább »

Azok fogják megszenvedni jobban a Brexitet, akik szavaztak rá

Észak-Anglia gazdaságát sokkal súlyosabban érintheti a Brexit, mint Londonét. Ebben az az érdekes, hogy éppen ott szavaztak többen a Brexitre. Az északi területek GDP-jének 10,2%-a függ az EU-tól, viszont Londonban ez az arány csak 7,2%. A legjobban Cumbria (13,2%) és Lincolnshire (12,8%) ... tovább »

Hazánkban egyre több biztosítást kötnek az emberek

Ez év szeptember végéig rekordot döntött az élet- és a nem életbiztosítások tartaléka is a biztosítók mérlegében, a hagyományos életbiztosítások is népszerűek. Ez azt mutatja, hogy egyre fontosabb az embereknek az öngondoskodás. Az MNB friss adatai szerint a harmadik negyedév ... tovább »

Mikor emelkedhetnek a kamatok?

Az évet nyugodtan zárhatják a piacok, miközben a jövő évi gazdasági növekedés kimondottan ígéretes. De a befektetők mégsem lehetnek teljesen nyugodtak, mivel a továbbra is alacsony kamatkörnyezetben az egyre látványosabb infláció elviheti a befektetések hozamát. A kérdés tehát, ... tovább »

A Visa elindította Európában a Visa Direct szolgáltatását

A Visa Directen belül lehetőség van magánszemélyek, vállalkozások és fogyasztók, valamint vállalkozások közötti fizetésekre is. A Visa Directtel a célösszeget gyorsan, biztonságosan és kényelmesen lehet utalni a fogadó Visa-számlájára, azonnali hozzáférést biztosítva az összeghez, ... tovább »

Jobb lehet Magyarország adósosztályzata

A jövő héten a Fitch Ratings módosítást jelenthet be Magyarország adósosztályzatára, vagy annak kilátására. Csath Magdolna közgazdász aláhúzta, nem tudja, hogy ez már most meg fog-e történni, de a hitelminősítő intézet döntésekor biztosan figyelembe veszi, hogy Londonban már ... tovább »

Véget ért a briteknél a nulla kamat kora

A Bank of England csütörtökön a vártnak megfelelően 25 bázisponttal 0,5%-ra emelte az alapkamatot. Ezzel a lépéssel több mint tíz év után véget ért a nulla kamat kora. A közlemény szerint a döntéshozók közül ketten szavaztak a kamat tartására, heten pedig emelésre, előzetesen ... tovább »

=