Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Nagyvonalú ajánlatot fog tenni pénteken Theresa May

Londoni kormányforrások szerint a brit miniszterelnök nagyvonalú javaslatot fog tenni a pénteki firenzei beszédében az Európai Uniónak. Theresa May csütörtökön kabinetülést tartott, amelyen ismertette minisztereivel a pénteki beszédjének a tartalmát. A BBC értesülése szerint az ... tovább »

A közeljövőben 4 millió munkahelyet vehetnek át a robotok az emberektől

Egy kutatás szerint Nagy-Britanniában 2027-ig 4 millió munkahelyet vehetnek át a robotok az emberektől. A kutatás során az üzleti élet vezetőit, tehát a pénzügyi-, számviteli-, szállítási-, és terjesztési szakembereket kérdezték meg arról, hogy mit várnak ettől a folyamattól. ... tovább »

Az internetes vásárlások nőnek, de futárból egyre kevesebb van

Az internetes vásárlások száma egyre csak növekszik, viszont a szállítócégeknél egyre nagyobb a munkaerőhiány. Idén ősszel ez már fennakadást okozhat a szolgáltatásban. A futárcégek a tavalyi évben kb. 17 millió rendelés kézbesítésében vettek részt. Bár egyre népszerűbbek ... tovább »

Sok millió forintot kapnak vissza a magyar háztartások

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) folyamatosan ellenőrzi a díjfelügyeleti eljárás keretében a szemétszállítással foglalkozó cégek díjszabási gyakorlatának jogszerűségét. Az idei év első felében a MEKH felügyeleti eljárásainak eredményeként az érintett ... tovább »

Már kapható a fogyasztóbarát hitel

A legtöbb hazai banknál már kapható a fogyasztóbarát hitel. Az a lényege, hogy átlátható és összehasonlítható, tehát az emberek könnyebben tudnak választani. A fogyasztóbarát hitelek olcsóbbak és kedvezőbbek is, mint a korábbi hitelek. Ez a rendszer igazán most kezd összeállni. ... tovább »

Akár félmilliárdot ad a kormány a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

A mikro-, kis- és középvállalkozások 25 millió és 500 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást pályázhatnak meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban. A Gyors növekedésű vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása című felhívásra ... tovább »

Amit tudnunk kell a diákhitelről

Sok fiatal kerülhet abba a helyzetbe, hogy tanulmányainak költségét nem tudja fedezni. Ilyen esetben sokszor a diákhitel mellett döntenek. A diákhitel a felsőoktatásban tanulók számára létrehozott állami kölcsönlehetőség. Ezt a kölcsönt az államilag támogatott és az önköltséges ... tovább »

Hatalmas változás lesz az átutalásoknál

Az egy napon belüli átutalás 2012 júliusában indult el, ekkor még négy óra volt a szintidő. Ez nagy lépés volt a korábbihoz képest, amikor akár 1-2 napot is várni kellett az utalások teljesülésére. Ezt a négyórás intervallumot két évvel ezelőtt csökkentették 1-2 órára. Az ... tovább »

Újabb adócsökkentések és fizetésemelések jönnek?

Már egy ideje beszélnek róla a gazdasági szakértők, hogy mivel kedvező állapotban van a költségvetés, ezért lehetséges lenne az újabb adócsökkentésekre és fizetésemelésekre. A nemzetgazdasági miniszter szerint már el is kezdődtek az egyeztetések. Az információk szerint a kormány ... tovább »

Egyenlőre nem lesz nulla forintos bankjegy Magyarországon

Annak ellenére, hogy az Európai Központi Bank engedélyezte a nulla eurós bankjegyek kibocsátását, a Magyar Nemzeti Bank nem tervezi a nulla forintos bankjegy bevezetését Magyarországon. A jegybank ugyan rendszeresen bocsát ki emlékérméket, de a nulla forintost egyenlőre nélkülöznünk ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com