Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

A legidősebb magyar nyugdíjas már 109 éves

Magyarországon a legidősebb magyar nyugdíjas egy nő, aki 1907-ben született, tavaly volt 109 éves. Hazánkban sok a 100 év feletti idős ember, összesen 563-an vannak, akiknek több mint a fele nő. 1907-ben született nyugdíjasból még kettő él Magyarországon, mindketten nők, és idén ... tovább »

Őszre pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok

A nyugdíjasok év elején mindössze 1,6%-os emelést kaptak, mivel ennyire lőtte be tavaly a kormány az inflációt. Mivel magasabb lesz az infláció legalább egy százalékponttal, mint ahogyan azt a kormány tervezte, ezért novemberben pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok, meg fogják kapni ... tovább »

Nettó 143 milliárd forintba kerül az új Puskás Ferenc Stadion

Aláírták az új Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést a beruházó Nemzeti Sportközpontok és a kivitelezést elnyerő konzorcium képviselői. A nettó ár 143 milliárd forint. Az építkezés teljesen hazai projekt, mivel a terveket ... tovább »

Az MNB továbbra is segítene a fogyatékkal élő ügyfeleknek

A 2011-es népszámlálás adatai alapján kb. félmillió fogyatékkal élő ember van Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2016-ra már számos új dolgot vezetett be az egyenlő esélyek biztosítására. Fontos, hogy megújították az ügyfélirányító rendszerüket és akadálymentesítették ... tovább »

Látványosan megerősödött az euró a dollárral szemben

Majdnem 4 hónapos csúcsra erősödött az euró a dollárral szemben. A szakértők szerint még tovább fog izmosodni. Az euró a napokban 0,8%-kal erősödött, amivel ebben a hónapban összesen 2,6%-os az erősödése a dollárhoz viszonyítva. Az euró az év közepén érhet el a csúcsra, és ... tovább »

Mától engedély kell a jelzáloghitel-közvetítéshez

A mai naptól a jelzáloghitel-közvetítőknek engedély kell a tevékenységük végzéséhez. Ezt az engedélyt március 21-ig kellett megszerezniük a Magyar Nemzeti Banktól. Ha nincs engedélyük, a mai naptól feladataikat már nem láthatják el, addig, amíg a szükséges jegybanki engedélyt ... tovább »

Elégedettek a magyar munkavállalók

Az Epson felmérése alapján a magyar munkavállalók 82%-a elégedett a munkájával és a munkahelyével. 74%-uk szerint a munka és a magánélet közötti egyensúly is teljesen megfelelő. Annak ellenére gondolják így, hogy 68%-uk hetente átlagosan 7 órát túlórázik, mely túlóráknak ... tovább »

Internetes csalók próbálják megszerezni az ügyfelek OTP adatait

Az OTP bank internetes csalásra hívta fel ügyfeleinek figyelmét. A csalók adathalász emaileket küldenek ki. A levelekben van egy hivatkozás, ami átvisz egy hasonló oldalra, mint az OTPdirekt, ott pedig elkérik a belépési adatokat. Az OTP soha nem kéri el ügyfeleinek adatait emailben, tehát ... tovább »

Egyre elterjedtebb az érintéses kártyás fizetés Magyarországon

2011-ben szinte még azt sem tudtuk mi ez a technológia. Tavaly viszont már a tranzakciók több mint fele érintéses fizetéssel zajlott a boltokban. 2016 végén a bankkártyák több mint kétharmadával, a POS-terminálok több mint háromnegyedén tudtunk érintéssel fizetni. Ma már a bankok ... tovább »

Olcsóbb lett az élet Magyarországon

A tegnapi napon, március 16-án olcsóbb lett az élet Magyarországon. Ekkor lépett hatályba ugyanis az állami rezsicsökkentés második fázisa. Húsz hatósági díj és illeték szűnt meg. Ebből tizenöt tétel eltörlése a lakosságra, öt tétel megváltoztatása pedig a vállalkozásoknak ... tovább »

=