Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Az EU már készül arra a lehetőségre, ha nem lesz Brexit-megállapodás

Az EU elkezdte felmérni, hogy milyen vészhelyzeti intézkedéseket kellene végrehajtania akkor, ha nem születne Brexit-megállapodás. Az uniós tagállamok nagykövetei közötti, Brüsszelben zárt ajtók mögött zajló tanácskozáson merült fel az egyoldalú lépések lehetősége az EU részéről. ... tovább »

Hamarosan újra találkozhatnak kriptodevizás reklámokkal a japánok és az amerikaiak a Google-n

A Google ez év júniusában letiltott minden jellegű kriptopénzes reklámot, amivel a felhasználókat próbálta megvédeni a veszélyes kriptopénzektől, a hamis ICO-któl és a kétes hitelességű befektetési ajánlásoktól. Hasonlóan döntött a Twitter, a Facebook és a Snapchat is. Hamarosan ... tovább »

A jelentés szerint csökkent a magyar áfacsalás mértéke

Az Európai Bizottság által közzétett új tanulmányból kiderül, hogy a tagállamok 2016-ban majdnem 150 milliárd euró adóbevételtől estek el a hozzáadottérték-adó terén. A bevételkiesés a várt adóbevétel és a ténylegesen beszedett összeg közötti különbséget jelenti. Bár ... tovább »

Lesz második Brexit-népszavazás?

Mel Stride államháztartásért felelős miniszter azt a meglepő kijelentést tette egy műsorban, hogy ha Theresa May brit kormányfő Brexit-ről szóló Chequers-tervét nem fogadja el az EU, akkor második népszavazásra kényszerülhet a brit kormány. Az pedig oda vezethet, hogy végül egyáltalán ... tovább »

Egyre többen támogatják nyugdíjas szüleiket

Egyre többen aggódnak a nyugdíjrendszer állapota miatt mind a piaci, mind a döntéshozói oldalon. Ha csak arra gondolunk, hogy a nyugdíjba vonuláskor az átlagokat tekintve is összébb kell húzni a nadrágszíjat, és azzal nem is tervezünk, hogy elöregedő társadalmunk egyre nagyobb terhet ... tovább »

Jövőre új 100 és 200 eurós bankjegyek lesznek

Az Európai Központi Bank (EKB) megújítja a 100 és 200 eurós bankjegyeket, jövő év első felétől lesznek majd forgalomban. Az új bankjegyek többféle biztonsági elemet és más méreteket is kaptak, mint elődeik, pontosan ugyanolyan magasak, mint az 50 eurós bankjegy, viszont a hossza ... tovább »

Erre számíthatnak idén a nyugdíjasok

Az idei év első nyolc havi inflációs adata alapján nem járna kiegészítés a nyugdíjasoknak, mégis lesz majd valami, amit megkapnak. Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón jelentette be, hogy az idei év végén is valamilyen módon figyelembe veszik az áremelkedéseket a nyugdíjasoknál, ... tovább »

A NAV megkezdte a gyanús cégek ellenőrzését

A NAV tegnaptól megkezdte azoknak az adózóknak az utólagos ellenőrzését, akik a hivatalhoz benyújtott bevallásaik alapján nem folytatnak gazdasági tevékenységet, ám a meglévő kontrolladatokból ezzel ellentétes következtetés vonható le. A NAV közölte, hogy az ADÓtraffipax felületén ... tovább »

Fellélegezhetnek a Londonban élő magyarok

Michel Barnier, az EU főtárgyalója Szlovéniában a Bled Strategic Forum konferencián bejelentette, hogy 80-85%-ban sikerült megegyezni az Európai Uniónak és az Egyesült Királyságnak a Brexit utáni kapcsolatról. A politikus a szigetországban élő magyaroknak is jó hírekkel szolgálhatott, ... tovább »

Új népszavazást akarnak a szakszervezetek a Brexittel kapcsolatban

A brit szakszervezetek teljes gőzzel küzdeni fognak azért, hogy a választók népszavazáson nyilváníthassanak véleményt a Brexit feltételrendszeréről szóló majdani megállapodásról. A szövetség azt is szorgalmazza, hogy a brit kormány érje el az EU-val folyó tárgyalások meghosszabbítását, ... tovább »

=