Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

"Puha Brexit" lesz?

A brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító minisztérium által csütörtökön nyilvánosságra hozott 104 oldalas dokumentum azoknak az indítványoknak a részletes kifejtése, melyeket Theresa May miniszterelnök és kabinetjének tagjai a brit kormányfők vidéki rezidenciáján, ... tovább »

Hihetetlen, de el van adósodva a világ

Az Institute of International Finance (IIF) legfrissebb elemzése azt mutatja, hogy az év első negyedévében újabb rekordmagasságba, 247 ezer milliárd dollárra emelkedett a világ adóssága. Ez pedig a globális GDP több mint háromszorosának felel meg. A jelentés szerint a világ GDP-arányos ... tovább »

Brexit: új javaslattal álltak elő a britek

Theresa May brit miniszterelnök és kabinetjének tagjai pénteken egész nap Chequersben tárgyaltak arról, hogy Nagy-Britannia milyen típusú kereskedelmi kapcsolatokat alakítson ki az unióval a Brexit után. A kormányülésről péntek éjszaka kiadott közlemény szerint a javasolt közös ... tovább »

A brit üzleti szektornak elege van a Brexit körüli bizonytalanságból

A brit üzleti szektornak nagyon fogytán van a türelme, mivel a Brexit-folyamatának két évében sem születtek válaszok olyan alapvető kérdésekre, melyek a vállalati versenyképességet és milliók megélhetését érintik. Nem egészen kilenc hónappal a brit EU-tagság jövő márciusban ... tovább »

Újabb történelmi mélyponton a forint

Ma reggel kicsit még visszaerősödött a forint 329-re, de később, nem sokkal délelőtt tíz óra után történelmi mélypontra került. Azóta egy kis ideig még erősödni kezdett, egy rövid ideig ismét 329 forintba került egy euró, késő délutánra viszont újrakezdődött a zuhanás. ... tovább »

Ma 330 felett volt a forint árfolyama

Ma reggel átmenetileg erősödött a forint a vezető devizákkal szemben, miután az euró/dollár kurzus is feljebb került, de ez nem tartott hosszú ideig... Délelőtt ismét új történelmi mélypontra került a forint. A déli órákban már 330 fölé is felszaladtak a jegyzések. A kora esti ... tovább »

Minden idők leggyengébb forintárfolyama alakult ki ma

A mai napot már 326 felett kezdte a forint. Délelőtt tovább gyengült, már 327,3 volt az árfolyama. Később, kora este egy újabb esés kezdődött, amivel 328 fölé szaladt az euró, tehát minden idők leggyengébb forintárfolyama alakult ki. Most, az esti kereskedés során sem tud jelentősen ... tovább »

Az Európai Bankhatóság szerint nem készülnek eléggé a Brexitre a bankok

Az Európai Bankhatóság (EBA) szerint a bankrendszer nem készült fel arra a lehetőségre, ha nem születik megállapodás az EU és Nagy-Britannia közt. A Brexit folyamat lezárulásáig már csak kilenc hónap van hátra (bár megállapodott az EU és a britek az átállás kitolásáról 2020-ig), ... tovább »

Nem támogatják a kriptotőzsdéket az ír bankok

Több ír kriptodeviza-szolgáltató is arra panaszkodik, hogy az ír bankoknál vezetett számlájukat beszüntették. Emiatt külföldi bankokhoz kellett menniük számlát nyitni, vagy teljes egészében be kellett szüntetniük a tevékenységüket. Az egyik érintett céget, a Bitcoveot érdekes ... tovább »

Hazánkban három százalék feletti lesz az infláció

Az MNB elemzői szerint az olajár emelkedésének hatására átmenetileg, rövid távon enyhén 3% fölé emelkedik az infláció. Az olajárváltozás közvetlen hatásának kifutásával az MNB 2019 közepéig eléri, majd fenntartja az inflációs célt. A jelentés szerint a magasabb olajár következtében ... tovább »

=