Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Ennyi az átlagkereset hazánkban

A bruttó átlagkereset 13%-kal volt magasabb tavaly novemberben, mint egy évvel korábban. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete ugyanis 323.000 forint, az átlagos nettó kereset családi kedvezmény nélkül 214.800 forint volt, a kedvezményt is figyelembe véve ... tovább »

Bitcoin jóslatok

Nagy zuhanása után ismét emelkedésben van a bitcoin árfolyama. December közepén a kriptodeviza néhány dollár híján 20 ezren elért csúcsa óta hatalmasat zuhant, a hét közepére 9 ezer dollár közelében érte el mélypontját. Innen emelkedett fel, jelenleg a coindesk adatai alapján ... tovább »

Nagy zuhanás a kriptodevizák piacán

Kb. 20%-kal esett a ma reggeli kereskedésben a bitcoin árfolyama. Az eladási hullám a Wall Street Journal szerint a kínai és a dél-koreai hatóságok miatt lehet. Az elmúlt pár napban ugyanis mindkét ázsiai ország kormányzata részéről olyan nyilatkozatok láttak napvilágot, melyek szerint ... tovább »

Emelkedik néhány postai szolgáltatás ára január 16-tól

Január 16-tól a Magyar Postánál emelkedik néhány postai szolgáltatás ára. Többe kerülnek majd a hivatalos iratok, 360 forint helyett 370 forint lesz. Öt forinttal drágul az ajánlott és tértivevény többletszolgáltatás. Az ajánlott küldeményt 295 forintért, a tértivevény többletszolgáltatást ... tovább »

Kötelező lesz az online számlázás július elsejétől

Július elsejétől minden adózónak és vállalkozásnak olyan számlázó rendszerrel kell rendelkeznie, mely az interneten keresztül folyamatos kapcsolatban áll a Nemzeti Adó és Vámhivatallal (NAV). Az online számlázási rendszerbe azoknak a számláknak kell minden adatát rögzíteni, melyeknek ... tovább »

Ma is nagy volt a mozgás a kriptodevizák árfolyamában

A mai napon is nagy volt a mozgás a kriptodevizák árfolyamában. Ma délutánig a tíz legnagyobb kapitalizációjú kriptodevizából nyolcnak esett az árfolyama, csupán az Ether és a Bitcoin Cash árfolyama emelkedett. A 238 milliárd dollár kapitalizációjú Bitcoin árfolyama ma már 14 000 ... tovább »

Hazánkban idén növekedhetnek a bérek

A dolgozók többsége idén fizetésemelésre számíthat Magyarországon. Januártól az állami cégek nagy részében átlagosan 12%-kal, a versenyszférában pedig tizedével nőnek a bérek. Összesen kb. 140 ezer, állami vállalatoknál dolgozó ember kap 12%-kal több fizetést ebben a hónapban ... tovább »

Bankok ügyfeleit fosztogatja egy rejtélyes vírus

A Quick Heal Security kiberbiztonsági cég jelentése szerint 232 androidos banki- és kriptovaluta alkalmazást támadott meg egy rejtélyes vírus. A trójai ellopja az ügyfelek felhasználónevét és jelszavát is. Az android.banker.a2f8a hamis Flash Player appokon keresztül kerül fel a gépre. ... tovább »

Ez sem volt lehetetlen: 28963% hozam 2017-ben!

Elmondhatjuk, hogy a pénzügyi befektetők éve volt 2017. A világszerte alacsony kamatlábak, a pénzügyi befektetők egyre nagyobb hányadát ösztönözte nagyobb kockázatvállalásra. Térségünkben ingatlan hasznosítással is két számjegyhez közelítő hozamokat lehetett elérni, de ennél ... tovább »

A Brexit ellenére is folyik be a pénz a brit bankokhoz

Nyolc éve, 2009 októbere óta a novemberi hónap volt a legsűrűbb, mivel a Bank of England legfrissebb adatai szerint nettó 17,5 milliárd fontnyi hitelviszonyt megtestesítő értékpapírt bocsátottak ki Nagy-Britanniában. A kibocsátás majdnem háromnegyedét a pénzügyi intézmények adták, ... tovább »

=