Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Részletek a nagyszülői gyed-ről

A kormány kedd este benyújtotta a nagyszülői gyedről szóló törvényjavaslatot. A javaslat szerint a nagyszülők akkor kaphatnak gyedet, ha a gyermek születését megelőző két évben legalább 365 napig biztosítottak voltak. Feltétel az is, hogy a gyerek mindkét szülője, egyedülálló ... tovább »

Pár hónap múlva lejár a 20 éve bevont forintbankjegyek átváltási határideje

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján figyelmeztet mindenkit, hogy a készpénzforgalomból 20 évvel ezelőtt, 1999. július 27-én bevont, barna színű 5000 forintos, valamint az 1999. szeptember 1-jén bevont zöld színű, Bartók Béla portréjával ellátott 1000 forintos, és a lila színű, ... tovább »

8200 dollár felé emelkedett a bitcoin árfolyama

Tavaly július óta először lépte át a nyolcezer dolláros szintet kedden a bitcoin árfolyama a Bitstamp kriptodeviza kereskedelmi platformon. 15 óra előtt valamennyivel ugyanis 8200 dolláron jegyezték. A múlt héten még 6000 dollár alatt állt az árfolyama. Hihetetlen, de a tavalyi évet ... tovább »

Brexit: Theresa May a Munkáspárt vezetőjével tárgyal

A legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetőjével, Jeremy Corbynnal kezdett tárgyalást Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök kedd este a Brexit folyamatában kialakult patthelyzet feloldásáról. May és Corbyn személyes találkozója váratlan fejlemény. Előzetesen ... tovább »

A Bitcoin árfolyama 6000 dollár felett van

A Bitcoin árfolyama a mai napon 6000 dollár fölé emelkedett. A kriptopénzt a Bitstamp nevű kriptotőzsdén 6050 dolláron jegyzik. Ezen a szinten tavaly november közepe óta nem járt az árfolyama. A bitcoin iránt egyre több intézményi befektető érdeklődik. A Bloomberg szerint a Fidelity ... tovább »

Változás a Szép-kártyáknál

Még a tavalyi évben megváltozott az a szabály, ami arra vonatkozott, hogy mi lesz a Szép-kártya egyenlegekkel, ha a feltöltést követő második év május 31-ig nem használják fel. A régi rendszerben ezt az összeget a szolgáltató automatikusan visszautalta a munkáltatónak, így azt a ... tovább »

Már elkerülhetetlen Nagy-Britannia EP-választási részvétele

Most már elkerülhetetlen Nagy-Britannia részvétele a hónap végén esedékes európai parlamenti választásokon, mivel nincs elég idő a Brexit feltételrendszerét rögzítő megállapodás ratifikálására az EP-választásokig. David Lidington, aki Theresa May miniszterelnök helyettesének ... tovább »

Kampányt hirdettek a változó kamatozású jelzáloghitelek fix kamatozásúra váltása miatt

A Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Bankszövetség kampányt indított a változó kamatozású jelzáloghitelek fix kamatozásúra váltása miatt. A kampány alatt a bankok várhatóan 129 ezer szerződés alapján küldenek ki tájékoztató levelet azért, hogy a korábbi változó kamatozású jelzáloghiteleiket ... tovább »

Meghaladta a százezret a CSOK-al támogatott családok száma

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken bejelentette, hogy átlépte a százezret a családi otthonteremtési kedvezménnyel támogatott családok száma. Novák Katalin azt is elmondta, hogy 2015 júliusában vezették be az új otthonteremtési ... tovább »

Újabb részletek a nagyszülői GYED-ről

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár közlése szerint több unoka után több nagyszülői GYED is igénybe vehető lesz január 1-jétől. Novák Katalin a családvédelmi akcióterv időseket érintő részeit ismertetve kijelentette, hogy jövőre a dolgozó szülők átadhatják ... tovább »

=