Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Visszaesik, majd hatalmasat emelkedik a bitcoin?

Az elmúlt napokban ugyan nagyot emelkedett a bitcoin, de Arthur Hayes, a Bitmex társalapítója szerint egyelőre további esésekre kell számítani a virtuális deviza árfolyamában. Hayes szerint a virtuális deviza még akár 8000-9000, sőt 10000 dollárig is elmehet, mire visszaesik. A szakember ... tovább »

Jövő év közepétől azonnal megtörténnek a banki átutalások

Azonnal megtörténnek a banki átutalások a jövő év közepétől, így nem éri majd meg készpénzzel "szenvedni" a jövőben. A készpénz használatnál most már sokkal olcsóbb és időtakarékosabb is a netes bankolás. Magyarországon mégis még mindig nagyobb számban vannak, akik inkább ... tovább »

Emelkedett ma a bitcoin árfolyama

Emelkedett ma a bitcoin árfolyama, mégpedig arra a hírre, hogy a neves befektetési alapkezelő, a BlackRock egy külön csoportot állított fel arra, hogy vizsgálja a kriptodevizákat és a blockchain technológiákat, valamint a bennük rejlő befektetési lehetőségeket.  Erre a hírre a bitcoin ... tovább »

"Puha Brexit" lesz?

A brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító minisztérium által csütörtökön nyilvánosságra hozott 104 oldalas dokumentum azoknak az indítványoknak a részletes kifejtése, melyeket Theresa May miniszterelnök és kabinetjének tagjai a brit kormányfők vidéki rezidenciáján, ... tovább »

Hihetetlen, de el van adósodva a világ

Az Institute of International Finance (IIF) legfrissebb elemzése azt mutatja, hogy az év első negyedévében újabb rekordmagasságba, 247 ezer milliárd dollárra emelkedett a világ adóssága. Ez pedig a globális GDP több mint háromszorosának felel meg. A jelentés szerint a világ GDP-arányos ... tovább »

Brexit: új javaslattal álltak elő a britek

Theresa May brit miniszterelnök és kabinetjének tagjai pénteken egész nap Chequersben tárgyaltak arról, hogy Nagy-Britannia milyen típusú kereskedelmi kapcsolatokat alakítson ki az unióval a Brexit után. A kormányülésről péntek éjszaka kiadott közlemény szerint a javasolt közös ... tovább »

A brit üzleti szektornak elege van a Brexit körüli bizonytalanságból

A brit üzleti szektornak nagyon fogytán van a türelme, mivel a Brexit-folyamatának két évében sem születtek válaszok olyan alapvető kérdésekre, melyek a vállalati versenyképességet és milliók megélhetését érintik. Nem egészen kilenc hónappal a brit EU-tagság jövő márciusban ... tovább »

Újabb történelmi mélyponton a forint

Ma reggel kicsit még visszaerősödött a forint 329-re, de később, nem sokkal délelőtt tíz óra után történelmi mélypontra került. Azóta egy kis ideig még erősödni kezdett, egy rövid ideig ismét 329 forintba került egy euró, késő délutánra viszont újrakezdődött a zuhanás. ... tovább »

Ma 330 felett volt a forint árfolyama

Ma reggel átmenetileg erősödött a forint a vezető devizákkal szemben, miután az euró/dollár kurzus is feljebb került, de ez nem tartott hosszú ideig... Délelőtt ismét új történelmi mélypontra került a forint. A déli órákban már 330 fölé is felszaladtak a jegyzések. A kora esti ... tovább »

Minden idők leggyengébb forintárfolyama alakult ki ma

A mai napot már 326 felett kezdte a forint. Délelőtt tovább gyengült, már 327,3 volt az árfolyama. Később, kora este egy újabb esés kezdődött, amivel 328 fölé szaladt az euró, tehát minden idők leggyengébb forintárfolyama alakult ki. Most, az esti kereskedés során sem tud jelentősen ... tovább »

=