Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

A Magyar Postánál januártól megváltoznak a szabályok a csekkbefizetésnél

A Magyar Postánál januártól 300 ezer forint feletti készpénzes befizetéseknél igazoló okmányokat kell felmutatni. Vannak viszont kivételek, nézzük sorban az új szabályokat.Az ügyfelek okmányok bemutatása nélkül fizethetik be csekkjeiket, ha bankkártyával fizetnek, de nem szükségesek ... tovább »

Filmes vagy torrent oldalakat látogatsz? Ne lepődj meg, ha bitcoin bányász lesz a géped

A nagyobb külföldi torrent oldalak - mint pl. a Pirate Bay - már hónapokkal ezelőtt próbálkoztak azzal a cryptojackingnek nevezett módszerrel, hogy amíg az oldalukat látogattuk, addig a gépünk erőforrásainak egy részét a háttérben Bitcoin, vagy más kriptovalutavbányászásáravhasználták. ... tovább »

Nagy-Britanniában drágább lesz az élet a Brexit után

A Brit Kiskereskedelmi Szövetség (BRC) adatai szerint Nagy-Britanniában drágább lesz az élet, ha a brit EU-tagság megszűnésének napjáig nem tudnak kétoldalú kereskedelmi megállapodásokat kötni a külső partnergazdaságokkal, melyekkel az Európai Unió teljes jogú tagjaként jelenleg ... tovább »

Ennyink lenne most, ha öt éve betettünk volna pár ezer forintot a bitcoinba

A kriptovalutáknál ugyan nem csak a nagy nyereség, hanem a nagy vesztés lehetősége is benne van a pakliban. De ha valaki csak kis pénzzel játszik, úgy lehet igazán nagyot nyerni. A virtuális pénznemek esetében a bevezetés utáni időszakban tulajdonképpen semmilyen kockázata nincs a beszállásnak. ... tovább »

Ilyen mértékű inflációra számíthatunk hazánkban

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az idei évben 2,3%-os, jövőre 2,5%-os, 2019-ben pedig  2,9%-os inflációra számít. A jegybank szerint idén és jövőre is 3,9%-kal, 2019-ben pedig 3,2%-kal bővül a GDP. A jegybank a legfrissebb inflációs jelentések alapján az idei inflációs várakozását ... tovább »

Jóval olcsóbb lehet a naperőművek építése

A napelemes rendszerek telepítésével foglalkozó Optimum Solar felhívja a figyelmet, hogy olcsóbb lehet egy kis teljesítményű naperőmű építése, mivel eltörölték a rájuk kivetett földvédelmi járulékot.  A cég elmondása alapján a korábbi szabályozás szerint naperőművek létesítése ... tovább »

Bitcoin: vegyünk vagy bányásszunk?

A Bitcoin őrület nem ismer határokat. Némi túlzással, ma már a konyhákban is találkozhatunk Bitcoin tulajdonos háziasszonyokkal. Mind több háziasszony figyeli izgatottan a híreket, s éli meg napról napra a nagy csodát, azt hogy a Bitcoin árfolyama szinte nap mint nap új csúcsokat döntöget. ... tovább »

Sok boltban még nem lehet kártyával fizetni

Az OTP Bank egy hónappal ezelőtt indította el új honlapját, ahol bárki beküldheti annak a boltnak az elérhetőségeit, ahol kártyával szeretne fizetni, de nem lehet. A mai napig ezer javaslat érkezett. A beérkezett adatokat az OTP Bank megvizsgálja, majd a kéréseknek eleget téve felkeresi ... tovább »

Theresa May nagyon derülátó

Theresa May kijelentette, hogy teljesen bízik abban, hogy a megállapodást az ezen a hét végén esedékes brüsszeli EU-csúcs jóváhagyja, és ezzel megkezdődhet a Brexit-tárgyalások második szakasza, aminek legfontosabb témái közé tartozik majd Nagy-Britannia és az EU jövőbeli, de mindenekelőtt ... tovább »

Megszületett a megállapodás a Brexit legfontosabb feltételeiről

Hosszú idő és sok tárgyalás után megszületett a megállapodás az Egyesült Királyság uniós kiválásának legfontosabb feltételeiről - jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő. Az Európai Bizottság a bejelentéssel párhuzamosan ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com