Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Hazánkban nem mernek vállalkozni a fiatalok

Egy kutatás szerint Magyarországon a fiatalok 66%-a szeretne a saját vagy a családjuk vállalkozásában dolgozni, de csak 6%-uk vallotta magát kockázatvállalónak. A felmérés szerint a megkérdezetteknek csupán a 37%-a mondta azt, hogy tervez saját vállalkozást indítani, 16%-uk bizonytalan ... tovább »

May szerint nélküle sem lenne könnyebb a Brexit

Theresa May szerint nem könnyítené meg a Brexit feltételeiről szóló tárgyalásokat az sem, ha új vezető kerülne a kormány és a kormányzó Konzervatív Párt élére. A brit miniszterelnök véleménye az, hogy az ő esetleges eltávolítása nem változtatná meg a parlamenti arányokat ... tovább »

Ekkora a gazdasági növekedés hazánkban

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése alapján hazánk bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,8, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított, kiegyensúlyozott adatok szerint 5%-kal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.  ... tovább »

Hamarosan igényelhetik a kétgyerekes családok a 10 milliós CSOK-hitelt

December 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön igénylésének lehetősége a kétgyermekes családok részére. A háromgyerekes családok szintén december 1-jétől igényelhetik az 5 millió forinttal megemelt, összesen 15 millió forintos kedvezményes ... tovább »

A magyar fiatalok majdnem felének van megtakarítása

A K&H ifjúsági indexének felméréséből kiderül, hogy a 19 és 29 év közötti fiatalok több mint 44%-a rendelkezik valamilyen megtakarítással. Ezen kutatás szerint a fiatalok megtakarítási viselkedése nagyon különböző. 27% minden hónap elején félretesz egy bizonyos összeget. ... tovább »

Kamatmentes hitel a magyar fiataloknak?

A kormány rejtélyes mondatokat eljett el a héten induló nemzeti konzultáció szövegébe. Úgy néz ki, hogy a fiatalokat az új lakások CSOK-jához felvehető 3%-os lakáshitel mellett vagy helyett kamatmentes kölcsönnel támogatnák a gyermekvállalásban. A következőket olvashatjuk a nemzeti ... tovább »

Brexit: 1500 jogász követeli az újabb népszavazást

Hétfőn több mint 1500 brit jogász követelt újabb népszavazást a Brexitről. Közös nyílt levelükben az aláírók megkérdőjelezték az EU-tagságról 2016-ban tartott, a kilépésre szavazók szűk, 51,89%-os többségű győzelmével végződött referendum érvényességét. Azzal érvelnek, ... tovább »

Újraindul az Otthon melege program novemberben

Ebben a hónapban újraindul az Otthon melege program. Hétfőtől lehet pályázni a hűtőgépek, fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek cseréjére. A pályázatokat régiónként más-más időpontokban, november 5. és 19. között lehet beadni. Először az észak-alföldi ... tovább »

Havi 40 ezer forint támogatást kaphat, aki bölcsis gyermek mellett dolgozik

Egy ma meghirdetett 9,8 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázatból kiderül, hogy a magyar állam havi legfeljebb 40 ezer forint adómentes támogatást ad azoknak a szülőknek, akik a 20 hetesnél idősebb, de az óvodai kort még be nem töltő gyermeküket családi, vagy munkahelyi bölcsődébe ... tovább »

Most korábban fog érkezni a családok pénze

A gyermekes családok a szokásosnál előbb, legkésőbb szerdáig megkapják majd a novemberi családtámogatásokat, a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást, a gyermeknevelési támogatást. Ez az intézkedés több mint 1 millió jogosultat érint. A kormányzat a november ... tovább »

=