Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Megjelent a NAV idei ellenőrzési terve

Megjelent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal idei ellenőrzési terve. Ez alapján idén kiemelten ellenőrzik az internetes kereskedelmet, a gépjármű- és gépjárműalkatrész-kereskedelmet, az alkalmazottak bejelentését, a vám- és jövedéki szabályok betartását és az online számlaadat-szolgáltatást. ... tovább »

Németország sok előnyre tett szert az euró bevezetése miatt

A freiburgi Európai Politikai Centrum (CEP) hétfőn Berlinben közzétett tanulmánya szerint az euróövezet tagállamai közül Németország különösen sok előnyre tett szert az euró bevezetéséből, míg Olaszország és Franciaország volt a nagy vesztes. A tanulmány szerzői egy meghatározott ... tovább »

Theresa May mindenképp távozhat nyáron a posztjáról?

A legújabb hírek szerint akár már három hónapon belül távozhat posztjáról Theresa May brit kormányfő. A Bloombergnek több párton belüli forrás is felvetette, hogy May várhatóan már az idén visszavonulhat. Korábban a politikus azt ígérte, hogy ez legkésőbb a 2022-es parlamenti ... tovább »

Brexit: Elmarad a katasztrófa a pénzügyi szektorban?

Kicsivel több, mint egy hónap múlva kilép az Egyesült Királyság az Európai Unióból. Egyelőre eléggé úgy tűnik, hogy Brüsszel és London nem fognak tudni megállapodni a Brexit menetéről. A brit és EU-s pénzügyi felügyeleti szervek viszont már több dologról is megegyeztek. Az ... tovább »

Eddig fizethetünk a régi papírpénzekkel

Év végéig Magyarországon az összes bankjegy újra cserélődik. A régi ötszázassal október végéig, a régi tízezressel pedig december végéig lehet bárhol fizetni. Ha nem sikerül az összes régi bankjegyet idén elkölteni, az ötszázasokat 2022. október 31-ig, a régi tízezreseket ... tovább »

A bérszabályok betartását ellenőrzi a NAV országszerte

A NAV ellenőrei és a Munkaügyi Hatóság területi szervezeti egységei ebben a hónapban országszerte ellenőrzik, hogy a gazdálkodók betartják-e a 2019. január 1. óta hatályos kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum megállapításáról szóló szabályokat. 2019. január ... tovább »

Két új termékkel lépett piacra az OTP Lakástakarék

Mivel az érdeklődés folyamatosan nő, így az ügyfelek igényeire reagálva, az állami támogatást eltörlő módosítás után két új termékkel lépett piacra az OTP Lakástakarék. Az öt-, illetve tízéves előtakarékossági konstrukció a befizetések után, a futamidő végén 5 vagy ... tovább »

A PayPal Magyarországon is bevezeti díjmentes P2P szolgáltatását

A PayPal 25 európai országban, köztük Magyarországon is bevezeti díjmentes P2P szolgáltatását. Ez elsődlegesen a családi és baráti körben lévő kis összegű tartozások rendezésére kínál megoldást. Az új szolgáltatással ingyenesen küldhetünk, fogadhatunk, és kérhetünk pénzösszegeket ... tovább »

Több milliárd fontot fektettek brit cégek az EU egyéb országaiba

A London School of Economics' Centre for Exonomic Perofmance friss tanulmánya szerint 8,3 milliárd fontot fektettek brit cégek az EU más országaiba ahelyett, hogy Nagy-Britanniába helyezték volna a tőkéjüket. A tanulmányból azt is megtudhatjuk, hogy a Brexit-szavazás miatt 12%-kal nőtt ... tovább »

Aranyfedezett kriptovalutát fejlesztett négy iráni bank

Aranyfedezett kriptovalutát fejlesztett négy iráni bank, a termék neve PayMon. A projektben négy bank: a Parsion Bank, a Bank Melli, a Bank Pasargad és a Bank Mellat vettek részt. Először a Fara Bourse, egy iráni OTC-s kriptotőzsde vezeti majd be. A technológiai lebonyolításért felelős ... tovább »

=