Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Ennyi tartalékuk lenne hazánkban az embereknek, ha kiesne az aktuális jövedelmük

Az egyik legnagyobb gondot hazánkban most a gazdasági fejlődés szempontjából a munkaerőhiány jelenti, így a munkahellyel rendelkezőket a korábbi évekhez képest most sokkal kevésbé fenyegeti a munkahelyük elvesztése. Viszont aggasztó az, hogy mennyi időre van elég megtakarításuk ... tovább »

Fontos változások lesznek a CSOK igénylésével kapcsolatban

Egyszerűbb és gyorsabb lesz a CSOK igénylése március 15-étől, valamint még több család számára lesz elérhető. Egyebek mellett bevezetik a nyilatkozati elvet, melynek az a lényege, hogy az igénylőknek nem kell minden dokumentumot beszerezniük, elég lesz büntetőjogi felelősségük ... tovább »

Aggódnak a britek, hogy mi lesz a Brexit után

A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója szerint nagyon rossz hatást gyakorolna a brit gazdaságra, ha a brit EU-tagság megszűnése után a kormány adminisztratív korlátokkal, például vízumrendszer bevezetésével akadályozná az EU-munkavállalók nagy-britanniai letelepedését. Carolyn ... tovább »

Egyre több a bankkártyás fizetés hazánkban

A készpénzmentes fizetések főszereplői a bankkártyák, melyek száma a legfrissebb hivatalos adatok szerint múlt év szeptember végén meghaladta a 9 milliót. Ez 2016 végéhez képest 1%-os növekedést, 2010 óta pedig rekordot jelent. Ezen belül a betéti kártyák száma 2%-kal közel 7,8 ... tovább »

Eredményes volt a venezuelai kriptovaluta keddi bemutatkozása

Nicolas Maduro venezuelai elnök elmondása szerint az El Petro nevű kriptovalutából 735 millió dollár értékben adtak el. Az El Petro fedezetét az ország olajtartaléka adja. Egy El Petro 1 hordó (1 hordó=159 liter) venezuelai kőolaj árának felel meg, azaz jelenleg 60 dollárt ér. Venezuela ... tovább »

Figyelem, megtévesztő nyereményjátékot hirdetettek meg internetes oldalakon a Magyar Posta Zrt. nevében

A Magyar Posta Zrt. nevében, a vállalat logóját felhasználva ismeretlen személy, vagy személyek megtévesztő nyereményjátékot hirdetettek meg internetes oldalakon. A megtévesztő kérdőív kitöltésért mobiltelefon nyerési lehetőséget hirdetnek. A Magyar Posta Zrt. felhívja a figyelmet, ... tovább »

A Cityre külön szabályok vonatkoznának a Brexit után

Külön szabályrendszerrel szeretné elérni a brit kormány azt, hogy a londoni City pénzügyi szolgáltatási szektora a Brexit után is hozzáférhessen az Európai Unió egységes belső piacához. A Financial Times forrásai szerint a londoni elképzelés lényege az, hogy Nagy-Britannia és az ... tovább »

A bitcoin még mindig népszerű a profi befektetőknél

Az utóbbi néhány hónapban több mint duplájára nőtt azoknak a hedge fundoknak a száma, melyek kriptodevizákban kereskednek, annak ellenére, hogy az utóbbi pár hétben jelentősen visszaesett a kriptodevizák értéke. Az Autonomous NEXT fintechelemzési cég adatai szerint február 15-ig ... tovább »

Hazánkban az emberek kedvezőbben látják pénzügyi helyzetüket

Az Intrum közleménye szerint 2015 és 2017 között folyamatosan növekedett azon magyar válaszadók aránya, akik úgy érzik, hogy javul az ország gazdasági helyzete. Így a tavalyi év végén már alig maradt el a magyar adat az európai átlagtól. Az adatok alapján nemcsak hazánk gazdasági ... tovább »

Emelkedett a NAV dolgozóinak a bére

Az életpályamodell újabb, 15%-os fizetésemelést biztosít a NAV dolgozóinak, akik már meg is kapták emelt összegű fizetésüket. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára hangsúlyozta, hogy az életpályamodell által biztosított fizetésemelés a költségvetési bevételek ... tovább »

=