Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Évi 100 milliárd forintot költhetnek a magyarok külföldi e-boltokban

Pintér Róbert, az eNET kutatásvezetője szerint évről évre nő a nagy nemzetközi webáruházak Magyarországról érkező rendeléseinek volumene. Az internetkutató és tanácsadó cég minden évben megvizsgálja a vásárlási szokások alakulását, és ebből jól látszik a külföldi növekedés. ... tovább »

Hatalmasat bukott a világ egy nap alatt a tőzsdén

Hihetetlenül nagy összeget bukott egy nap alatt a világ, miután Amerikából indulva tőzsdei pánik söpört végig mindenhol. A The Daily Mail cikke szerint 4 ezer milliárd amerikai dollár a veszteség, ez forintra átszámítva nagyjából egybilliárd forint. A világ nagy tőzsdeindexei, így ... tovább »

Ma ismét zuhant a kriptodevizák árfolyama

Gyorsuló ütemben zuhant ma a kriptodevizák árfolyama azon sajtóhír nyomán, miszerint a kínai hatóságok a kriptodevizák kereskedésével foglalkozó összes internetes oldal blokkolására készülnek. Az egyik széles körben elfogadott Bitcoin árfolyamindex, a Coindesk indexe 7387,82 dolláron, ... tovább »

Béremelés az egészségügyi és szociális szakdolgozóknak

Az egészségügyi és szociális szakdolgozók november helyett már a januári fizetéssel megkapják a szakszervezetekkel korábban kialkudott béremelést. Varga Mihály, a szaktárca vezetője elmondta, hogy ez az intézkedés kb. 80 ezer embert érint. Az előrehozás mellett azért döntöttek, ... tovább »

Harcolnak az Európai Gyógyszerügynökség új székhelye miatt

Az Európai Bírósághoz fordult Olaszország a most még Londonban működő, de a Brexit miatt költözni kényszerülő Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Amszterdamba telepítéséről szóló döntés érvénytelenítése miatt. Olaszország és Milánó közös beadványt nyújtott be, amiben ... tovább »

Hackertámadás érte a Coincheck nevű kriptotőzsdét

Minden eddiginél nagyobb kriptodeviza-lopás történt a napokban, aminek áldozata a Japán Coincheck nevű kriptotőzsde volt. A hackerek sikeresen feltörték az oldal biztonsági zárjait, és kb. 46,3 milliárd yen értékben loptak "NEM"-típusú kriptopénzt. A lopás összesen 260 ezer befektetőt ... tovább »

50 Cent nagyon jól járt a bitcoinnal

Az amerikai rapper, 50 Cent 2014-ben megjelent albumát bitcoinnal fizetve is meg lehetett vásárolni. A virtuális valutában befolyó összeget a sztár nem vette ki a számlájáról. A bitcoin árfolyam-emelkedésének köszönhetően pedig mára nagyon is jól járt vele. A négy évvel ezelőtti ... tovább »

Új fizetési mód várható jövőre a Mastercardnál

2019 áprilisától a Mastercard több országban, közöttük Magyarországon is elérhetővé teszi a biometrikus, például arcfelismeréssel vagy ujjlenyomattal történő hitelesítést a bankkártyás vásárlásokhoz. A biometrikus fizetési technológia, a Mastercard Identity Check a világ 37 ... tovább »

Március 1-jétől kerülnek forgalomba az új 1000 forintosok

A Magyar Nemzeti Bank 2014-ben kezdte meg a forint bankjegyek megújítását. Ennek célja, hogy a régi címleteket egységes, korszerűbb biztonsági elemekkel rendelkező, a bankjegyvizsgáló gépek által is könnyebben kezelhető bankjegyekre cseréljék. A program keretében az elmúlt években ... tovább »

300 millió forintos forgalmat generált az OTP Mobil legutóbbi fejlesztése

Az OTP Mobil a még egyszerűbb felhasználói élmény biztosítása érdekében év végén összekapcsolta két termékét, a Simple alkalmazást és a SimplePay online fizetési rendszert. Ennek köszönhetően az applikáció több mint 400 ezer regisztrált felhasználója számára lehetővé ... tovább »

=