Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Hazánkban egyre bátrabban mernek befektetni az emberek

A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) közölte, hogy januárban 1%-kal, 65 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon. A hónap végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6529 milliárd forintot kezeltek. Az elmúlt hónapban a tőkeáramlások ... tovább »

340 forint fölött volt ma az euró árfolyama

Az elemzők szerint egy ideje várható volt, hogy hamarosan megtörténik az elkerülhetetlen, és ma délután erre sor is került. A forint ugyanis átlépte a 340 forintos határt, ennyit kellett fizetni egy euróért. Ez várható volt már, mivel a nap folyamán folyamatosan 339 forint körül ... tovább »

Március végéig lehet beváltani a rezsiutalványokat

A nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár felhívja a figyelmet, hogy március 31-ig lehetséges még a rezsiutalványok beváltása. Fónagy János azt is hozzátette, hogy a nyugdíjasok a határidő lejártáig postán vagy a díjbeszedő irodájában használhatják ... tovább »

Márciustól jön az azonnali fizetés az Erste Banknál

Az Erste Bank központi operációjának vezetője elmondta, hogy az azonnali fizetés a rendszer március 2-i bevezetésétől az év minden napján elérhető lesz. Sőt, nem csak a munkanapokon, hanem folyamatosan. Schreiber Réka szerint az Erste felkészült a rendszer bevezetésére, ami több ... tovább »

2019-ben 23%-kal nőtt a személyi kölcsönök piaca

Az MNB adatai szerint a 2018-as 48%-os volumenbővülés után, a tavalyi évben 23%-kal nőtt a személyi kölcsönök piaca. Ebbe az eredménybe nem számítanak bele a Babaváró kölcsön folyósítások. A még mindig bővülő piacon 2019 első kilenc hónapjában az OTP Bank által kihelyezett ... tovább »

Emelkedik a Babakötvény éves kamata

A Babakötvény továbbra is az egyik legmagasabb hozamú megtakarítási forma. Varga Mihály közölte, hogy most februártól az éves kamatszintje 5,8%-ról 6,4%-ra emelkedik. A pénzügyminiszter elmondta, hogy a kötvény népszerűségét az is jelzi, hogy az állománya januárban átlépte a ... tovább »

Drágul az arany

Az Arany Világtanács (World Gold Council, WGC) adatai alapján tavaly a globális aranykínálat meghaladta a 4776 tonnát, így bőven fedezni tudta a 4355,7 tonnás keresletet. A kereslet 1%-kal visszaesett 2018-hoz képest, a kínálat viszont 2%-kal nőtt. A bányatermelés kissé visszaesett, ... tovább »

Több a készpénzállomány hazánkban, mint egy évvel korábban

Decemberben 102,5 milliárd forinttal emelkedett, így az év végére elérte a 6627 milliárd forintot hazánkban a készpénzállomány. Ez 8%-kal több mint egy évvel korábban. A készpénz nagyobbik része, kb. 80% a lakosságnál van. Az otthon tartott készpénz folyamatosan veszít az értékéből. ... tovább »

Megint történelmi mélyponton van a forint

Történelmi mélypontot ért el a forint árfolyama az euróval szemben hétfőn. Ma délután negyed négykor ugyanis egy euró 338,09 forint volt. A dollár jegyzése ma 306,50 forintig emelkedett. A svájci frank 316,56 forinton elért jegyzése öt éve, a 2015 januári 333,01 forint óta a legmagasabb. tovább »

Egyre nagyobb szerepet tölt be a magyar munkavállalók pihenésében a SZÉP-kártya

Az OTP SZÉP kártyabirtokosok rekordösszegű, majdnem 8 milliárd forint juttatást használtak fel a tavalyi évben az ünnepek alatt. Ez 4,3 milliárd forinttal több mint a 2018-as év azonos időszakában. A legfrissebb költési adatok szerint az év végi időszakban megint sokan utaztak vidékre ... tovább »

=