Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Ma tovább romlott a forint helyzete

Eddig is mélyponton járt a forint, de ma tovább romlott a helyzet. A nap elején még 322 forint körül járt az árfolyama, de a délután közepétől megindult a lejtőn, és eljutott a 324-es szintre is. Pár éve, pontosan 2015 januárjában egy rövid időre ennél sokkal gyengébb is volt ... tovább »

Nagy kő eshetett le a kriptodeviza-hívők szívéről egy nyilatkozat után

William Hinman, a SEC vállalati pénzügyekért felelős igazgatója egy tengerentúli konferencián azt nyilatkozta, hogy a Bitcoin és az Ether nem tekinthető értékpapírnak. Az Ethereum hálózata és a decentralizált struktúrája miatt az Etherrel megvalósított tranzakciók nem tekinthetők ... tovább »

Ennyit költ egy magyar átlagosan nyaralásra

Hazánkban az emberek többségének belefér idén a nyaralás a költségvetésébe. A 30-59 éves magyarok 63%-a biztosan vagy valószínűleg elutazik valahová a nyáron. A K&H biztos jövő indexéből kiderül, hogy erre átlagosan 194 ezer forintot szánnak a magyarok. 39%-uk kettesben utazik ... tovább »

Sokan bajba kerülhetnek a Brexit után az Angliában dolgozók közül

A londoni belügyminisztérium tervei szerint az EU-s állampolgároknak a Brexit után új jogi besorolásért, úgynevezett letelepedett státusért (settled status) kell folyamodniuk a hatóságoknál. A londoni East European Resource Centre (EERC) civil szervezet szerint több ezer olyan bolgár, ... tovább »

Akcióba kezd hétfőn a NAV Budapesten

Hétfőtől fokozott hatósági jelenléttel számolhatnak a Budapesten működő kereskedők, vendéglősök és más vállalkozások. Kis Péter András, a NAV adóügyekkel foglalkozó szóvivője elmondta, hogy a helyi kapacitásokat erre az időre megerősítik, az ország több pontjáról érkeznek ... tovább »

Ekkora emelésre számíthatnak jövőre a nyugdíjasok

Hazánkban januártól 2,7%-os emelésre számíthatnak a nyugdíjasok. A kormány ugyanis 2,7%-os inflációra számít jövőre költségvetésitörvény-tervezetében, amit a Költségvetési Tanács véleményezett. Ez tehát 127 ezer forintos átlagnyugdíj esetén 3,5 ezer forintos növekedést ... tovább »

Jelentősen megnőtt tavaly az adóbevétel

A NAV által kezelt bevételek 13 401 milliárd forintot tettek ki tavaly, ez 608,6 milliárd forinttal, 4,8%-kal haladta meg az előző évit. A személyi jövedelemadó-bevétel kedvező alakulásában a NAV szerint szerepe volt a bérfejlesztéseknek, a bérminimumok kötelező emelésének és a ... tovább »

Féléves mélyponton van az euró

Először úgy tűnt, hogy a piaci szereplőkre megnyugvásként hatott a tegnap esti hír, mely szerint visszaadta az olasz államfőnek a kormányalakítási megbízatást Giuseppe Conte, mivel az elnök nemet mondott az Öt Csillag Mozgalom és az Északi Liga pénzügyminiszter-jelöltjére, Paolo ... tovább »

Ennyit nőtt a nettó magyar átlagkereset

Márciusban és az első negyedévben egyaránt 2%-os inflációval számolva a reálkeresetek emelkedése 9,1, illetve 10,2%-os volt az éves összevetésben. Az első negyedévben a bruttó átlagkereset 316 268 forint, a nettó 210 318 forint volt a családi kedvezmény nélkül. Az idei évben a ... tovább »

Máris sokat buktak a Brexiten a britek, pedig még ki sem léptek

Mark Carney a londoni alsóház költségvetési bizottságának meghallgatásán elmondta, hogy a Bank of England számításai szerint a 2016-os EU-népszavazás előtti jegybanki növekedési prognózis és a brit gazdaság által azóta ténylegesen bejárt alacsonyabb növekedési pálya közötti ... tovább »

=