Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Egészség és ökotudatos termékkereső

Mindig foglalkoztatott a gondolat - kezdte beszélgetésünket Tóth Tamás, a greenplaza.hu egyik megálmodója - hogy olyan vállalkozásba fogjunk, amelynek keretein belül hozzájárulhatunk mi is Földünk fenntarthatóságához, az ökoszisztéma megmentéséhez. Ezek persze tudjuk, olyan nagy ... tovább »

Emelkedik a fizikai munkások bére

Jövőre a fizikai munkakörökben dolgozók keresete tizenöt, de több esetben húsz százalékkal is emelkedhet. Az ismét jelentősen gyorsuló bérfelzárkózást a járvány előtti időszakhoz képest is súlyosbodó munkaerőhiány és a minimálbérek jelentős emelése is segíti. A versenyszféra ... tovább »

Már karácsony előtt pénzt kapnak a gyermekes családok

A családügyi miniszter közlése szerint az elmúlt évekhez hasonlóan még karácsony előtt megérkezik a gyermeket nevelőkhöz a családi pótlék, és hamarabb érkezik meg a GYES és a GYET is. Novák Katalin elmondta, hogy az utalások december 22-én teljesülnek, a posta pedig 22-én és ... tovább »

Nemsokára duplájára emelkedik a babakötvényhez adott állami támogatás

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin közlése szerint januártól duplájára, hatezer forintról 12 ezer forintra emelkedik a babakötvény után járó állami támogatás. Ez egy olyan szülői megtakarítási forma, amelyet a gyerek vehet igénybe 18 éves korától. ... tovább »

Korábban érkezik a decemberi nyugdíj

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin közölte, hogy a megszokottnál most előbb fizetik ki a nyugdíjat. A bankszámlákra december 2-án utalják a járandóságot. A postai kézbesítés is megkezdődik már csütörtökön. Novák Katalin elmondása szerint mostanra ... tovább »

Íme a részletek a családi adóvisszatérítésről

Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalára felkerült videóüzenetében elmondta, hogy a családi adóvisszatérítés kb. 2 millió szülőt érint, és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent. Kiemelte, hogy 2022. február 15-éig minden dolgozó, gyermeket nevelő ... tovább »

A teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin bejelentése szerint most már biztos, hogy a teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány jövő év februárjában. Novák Katalin a közösségi oldalán megosztott videóban azt mondta, februárban 2,5 millió nyugdíjas és ... tovább »

Újra esni kezdett a forint, miután bejelentette a kamatemelést az MNB

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa az előzetes várakozásoknak megfelelően 30 bázisponttal 2,10%-ra emelte a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. Azonos mértékben emelte a kamatfolyosó két szélét is. A testület júniusban jelentette be és kezdte meg kamatemelési ciklusát. A ... tovább »

Hazánkban magasabbak lettek a fogyasztói árak

Idén októberben a fogyasztói árak átlagosan 6,5%-kal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál. A szakértők jelezték, hogy nő majd az infláció, de az mindenkit meglepett, hogy mekkora mértékben. A szeptemberi 5,5%-ot követő októberi 6,5%-ra senki sem számított. Az adat az MNB múlt ... tovább »

Figyelem: már csak néhány napig lehet kérelmezni a hitelmoratórium meghosszabbítását

Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke felhívta a figyelmet, hogy már csak néhány napjuk maradt az anyagilag nehéz helyzetben lévő hiteladósoknak, hogy jelentkezzenek bankjuknál a törlesztési moratórium 2022. június 30-ig való meghosszabbítására. Az erről szóló kormányrendelet ... tovább »

=