Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Hatalmas változás lesz az átutalásoknál

Az egy napon belüli átutalás 2012 júliusában indult el, ekkor még négy óra volt a szintidő. Ez nagy lépés volt a korábbihoz képest, amikor akár 1-2 napot is várni kellett az utalások teljesülésére. Ezt a négyórás intervallumot két évvel ezelőtt csökkentették 1-2 órára. Az ... tovább »

Újabb adócsökkentések és fizetésemelések jönnek?

Már egy ideje beszélnek róla a gazdasági szakértők, hogy mivel kedvező állapotban van a költségvetés, ezért lehetséges lenne az újabb adócsökkentésekre és fizetésemelésekre. A nemzetgazdasági miniszter szerint már el is kezdődtek az egyeztetések. Az információk szerint a kormány ... tovább »

Egyenlőre nem lesz nulla forintos bankjegy Magyarországon

Annak ellenére, hogy az Európai Központi Bank engedélyezte a nulla eurós bankjegyek kibocsátását, a Magyar Nemzeti Bank nem tervezi a nulla forintos bankjegy bevezetését Magyarországon. A jegybank ugyan rendszeresen bocsát ki emlékérméket, de a nulla forintost egyenlőre nélkülöznünk ... tovább »

Extra béremelés a MÁV-nál

Átlagosan 4%-kal emeli a MÁV a kiemelt jelentőségű vasutas munkakörökben foglalkoztatottak bérét munkakörtől függően 2017. július elsejéig és 2017. január elsejéig visszamenőleg. Az intézkedés 1300 munkavállalót érint. A megemelt bérüket a szeptemberi fizetéssel október 10-én ... tovább »

Több tízezer forint magánórákra

Egy felmérés szerint a szülők hatalmas összegeket költenek magánórákra egy tanév során. Óvodás korban a családok 80%-ának még havi tízezer forint alatt vannak a kiadásaik a foglalkozásokra. Alsó tagozatban már több mint 40%-uknak többet kell fizetnie: minden tizedik család 20 ... tovább »

Vigyázat, csalók küldenek felszólításokat a Telekom nevében

Ismét csalók küldenek fizetési felszólításokat a Magyar Telekom nevében kamu, be nem fizetett telefonszámláról. Van, hogy a cég logóját is felhasználják, és tört magyarsággal, ékezetes vagy ékezet nélküli szöveggel próbálják emaillel megtéveszteni az embereket. A link viszont ... tovább »

Újabb béremelést kapnak a tanárok

A tanároknak átlagosan 3,4%-kal nő a fizetésük ez év szeptemberétől. Ez a 2013-ban indult pedagógus-életpálya utolsó éve. Az öt éve tartó béremelési programban több mint másfélszeresére nőtt a tanárok fizetése, idén pedig az alapbér és a bérpótlékok is emelkednek. 2013-ban ... tovább »

Ezekkel a szakmákkal bizony rosszul keresnek hazánkban

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adataiból kiderül, hogy melyek voltak azok a foglalkozások az előző évben, ahol a legrosszabbul fizették meg a munkavállalókat. Összességében több mint 150 olyan foglalkozás van, ahol a bruttó fizetés havonta nem éri el a 200 ezer forintot, ... tovább »

Magyarországon majdnem 300 ezer forint a havi átlagkereset

Egy kimutatás szerint hazánkban az idei év első felében a bruttó átlagkereset 290 300 forint volt. Ez 12,5%-os emelkedést mutat a tavalyi évhez viszonyítva. A nettó keresetek is ugyanilyen mértékkel nőttek. Júniusban már 297 300 forint volt az átlagkereset, ami 14,4%-os növekedést ... tovább »

Pénzhamisítókat fogtak Magyarországon

Egymillió forint értékben gyártott le otthonában hamis forintot egy fényeslitkei pár. Nem élvezhették azonban sokáig a pénz nyújtotta örömöket... Augusztus 18-án egy nyírlövői üzletben próbáltak fizetni a hamis pénzzel, de a boltos rögtön látta, hogy a húszezres nem valódi. ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com