Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Betiltják Indiában a kriptodevizákat

Az indiai központi bank betiltja a felügyelete alá tartozó pénzügyi szolgáltatóknak a kriptodeviza ügyleteket, legyen szó lakossági vagy vállalati ügyfelekről. Azon szolgáltatók, melyek már nyújtanak kriptodeviza-szolgáltatásokat, haladékot kapnak arra, hogy megszűntessék az ilyen ... tovább »

Hazánkban kevesen takarékoskodnak a gyermekük részére

Az NN Biztosító megbízásából készült, reprezentatív kutatás adatai szerint a 3-14 éves gyermekeket nevelő szülőknek ötödénél is kisebb része tesz félre rendszeresen az utódok jövőjének biztosítására. Az eredmények alapján a szülők 73%-a fontosnak tartja gyermeke továbbtanulását, ... tovább »

Jól megy a lakáspiac hazánkban

A Duna House havi Tranzakciószám Becslése szerint 2018 márciusában 13 426 ingatlan adás-vétel bonyolódott le hazánkban. A cég becslése szerint az idei év első negyedévében több mint 37 000 tranzakció történt a magyarországi lakóingatlanpiacon. Ezek a negyedéves számok a 2008-as ... tovább »

Éleződik a belpolitikai konfliktus a Brexit körül

Úgy tűnik, hogy éleződik a belpolitikai konfliktus az Egyesült Királyságban a Brexit körül. Az ellenzéki Munkáspárt támadásba lendült. Olyan változtatást akarnak bevetetni a Brexitről szóló törvénybe, mely megakadályozná, hogy az ország válási megállapodás nélkül szakadjon ... tovább »

Az amerikai tőzsdefelügyelet több kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot fog vizsgálni

A Wall Street Journal forrásai szerint az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) kb. 100 kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot tervez megvizsgálni. Ennek elsődleges célja az lesz, hogy kiderítsék, hogyan lehetne szabályozni a kriptopénzeket, de persze bármilyen csalás-gyanús esetet is kivizsgálnak. ... tovább »

Magyarországon is eladják a Telenort

2,8 milliárd euróért adja el a Telenor a közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot is, a cseh PPF-csoportnak. A csoport a közép-kelet-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője. A Telenor közleménye alapján a tranzakció magában foglalja ... tovább »

Az amerikai kormány megtiltotta Venezuela kriptovalutájának a vásárlását

Az amerikai kormány megtiltotta állampolgárainak és cégeinek, hogy bármilyen formában használják Venezuela kriptovalutáját, a petrót.  A döntést azzal indokolták, hogy a kriptovaluta bevezetésének tényleges célja az amerikai szankciók kijátszása. A venezuelai kormány részben ... tovább »

Ingadozik a bitcoin árfolyama

A napokban a szabályozási kockázatok ismét előtérbe kerültek a kriptodevizáknál. A Google is bejelentette tegnap, hogy megtiltja a szektorral kapcsolatos hirdetéseket. Ennek hatására pedig mélyrepülésbe kezdett a legfontosabb kriptodevizák árfolyama. A bitcoin a CoinDesk adatai szerint ... tovább »

Figyelem, nemsokára lejár a kilakoltatási moratórium

Hamarosan, április 30-án lejár a kilakoltatási moratórium. Emiatt sok család az utcára kerülhet majd, ha nem tudnak fizetni. Az előzetes felmérések alapján 40-50 ezer családot is fenyeget ez a veszély. Az elmúlt években folyamatosan nőtt a kilakoltatások száma. 2012-ben 1020 kilakoltatásra ... tovább »

Tovább gyengült a bitcoin

A bitcoin ma 9312 dolláron indított, 14 óra után 8880,10 dolláron állt, napon belül pedig délutánig a mélypontja 8366 dollár volt. A bitcoin ezen a héten eddig több mint 20%-kal gyengült. A mai gyengülést részben az váltotta ki, hogy az illetékes japán hatóság leállította az FSHO ... tovább »

=