Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Nagyot zuhant tegnap a bitcoin

Tegnap a bitcoin árfolyama 6270 dollárig esett vissza 7000 dollár környékéről, mielőtt sikerült stabilizálódnia. Dan Morehead, a Pantera nevű kriptopénzes alap vagyonkezelője úgy gondolja, hogy a befektetők túlzott reakciót adtak egy nem túl fontos hírre, vagyis arra, hogy az amerikai ... tovább »

Vajon tényleg nem lesz megállapodás Brexit-ügyben?

A brit külkereskedelmi miniszter szerint egyre nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz megállapodás a Brexit feltételrendszeréről. Liam Fox az Európai Bizottságot hibáztatva úgy véli, hogy már 60% ennek a valószínűsége. A kormányzó Konzervatív Párt és a kormány keményvonalas Brexit-párti ... tovább »

Brexit: Bajban vannak a britek

A brit kormány nemrégiben hozta nyilvánosságra 98 oldalas fehér könyvét Nagy-Britannia és az EU későbbi kapcsolatára vonatkozó javaslataival, amelyet Brüsszel "konstruktívan" fogadott, megemlítve, hogy a dokumentumban rengeteg a tisztázandó kérdés. A héten már világossá is vált ... tovább »

Ma 8300 dollár felett is volt a bitcoin árfolyama

A Bitstamp nevű amerikai kriptotőzsdén ma több, mint 8300 dollárt is ért egy bitcoin. Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt 2500 dollárt emelkedett. Ebben valószínűleg szerepet játszott, hogy a BlackRock, a világ legnagyobb alapkezelője, múlt héten jelentette be, hogy felállítottak ... tovább »

Theresa May mostantól a saját kezébe veszi a Brexitet

A jövőben Theresa May kormányfő fogja vezetni a Brexit feltételeiről szóló tárgyalásokat az Európai Bizottsággal. A kormányfői hivatalban működő különleges kabinet az elmúlt hónapokban már egyre jelentősebb szerepet játszott a Brexit-tárgyalásokon. A mostani bejelentéssel pedig ... tovább »

Nagy a munkaerőhiány Magyarországon

A cégek több mint 40 000 új állást hirdettek meg a legnagyobb álláskereső oldalon az elmúlt három hónapban. Ezzel újabb 17%-kal nőtt a feladott hirdetések száma a tavalyi második negyedévhez képest. Idén is a május volt a legerősebb 14 100 darab feladott új hirdetéssel, ami összefüggésbe ... tovább »

A Barclays nyitott a blockchainre

A Barclays is elkezdett blockchainnel kísérletezni. A brit bank Amerikában védetett le két számlabiztonsággal foglalkozó fejlesztést. Ezek közül az egyik egy blockchain-platform leírását is tartalmazza, mellyel kriptodevizákat lehetne transzferálni. A rendszer leírásában feltűnik ... tovább »

Visszaesik, majd hatalmasat emelkedik a bitcoin?

Az elmúlt napokban ugyan nagyot emelkedett a bitcoin, de Arthur Hayes, a Bitmex társalapítója szerint egyelőre további esésekre kell számítani a virtuális deviza árfolyamában. Hayes szerint a virtuális deviza még akár 8000-9000, sőt 10000 dollárig is elmehet, mire visszaesik. A szakember ... tovább »

Jövő év közepétől azonnal megtörténnek a banki átutalások

Azonnal megtörténnek a banki átutalások a jövő év közepétől, így nem éri majd meg készpénzzel "szenvedni" a jövőben. A készpénz használatnál most már sokkal olcsóbb és időtakarékosabb is a netes bankolás. Magyarországon mégis még mindig nagyobb számban vannak, akik inkább ... tovább »

Emelkedett ma a bitcoin árfolyama

Emelkedett ma a bitcoin árfolyama, mégpedig arra a hírre, hogy a neves befektetési alapkezelő, a BlackRock egy külön csoportot állított fel arra, hogy vizsgálja a kriptodevizákat és a blockchain technológiákat, valamint a bennük rejlő befektetési lehetőségeket.  Erre a hírre a bitcoin ... tovább »

=