Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Az amerikai tőzsdefelügyelet több kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot fog vizsgálni

A Wall Street Journal forrásai szerint az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) kb. 100 kriptodevizákkal foglalkozó hedge fundot tervez megvizsgálni. Ennek elsődleges célja az lesz, hogy kiderítsék, hogyan lehetne szabályozni a kriptopénzeket, de persze bármilyen csalás-gyanús esetet is kivizsgálnak. ... tovább »

Magyarországon is eladják a Telenort

2,8 milliárd euróért adja el a Telenor a közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot is, a cseh PPF-csoportnak. A csoport a közép-kelet-európai térség legnagyobb magántőke-befektetője. A Telenor közleménye alapján a tranzakció magában foglalja ... tovább »

Az amerikai kormány megtiltotta Venezuela kriptovalutájának a vásárlását

Az amerikai kormány megtiltotta állampolgárainak és cégeinek, hogy bármilyen formában használják Venezuela kriptovalutáját, a petrót.  A döntést azzal indokolták, hogy a kriptovaluta bevezetésének tényleges célja az amerikai szankciók kijátszása. A venezuelai kormány részben ... tovább »

Ingadozik a bitcoin árfolyama

A napokban a szabályozási kockázatok ismét előtérbe kerültek a kriptodevizáknál. A Google is bejelentette tegnap, hogy megtiltja a szektorral kapcsolatos hirdetéseket. Ennek hatására pedig mélyrepülésbe kezdett a legfontosabb kriptodevizák árfolyama. A bitcoin a CoinDesk adatai szerint ... tovább »

Figyelem, nemsokára lejár a kilakoltatási moratórium

Hamarosan, április 30-án lejár a kilakoltatási moratórium. Emiatt sok család az utcára kerülhet majd, ha nem tudnak fizetni. Az előzetes felmérések alapján 40-50 ezer családot is fenyeget ez a veszély. Az elmúlt években folyamatosan nőtt a kilakoltatások száma. 2012-ben 1020 kilakoltatásra ... tovább »

Tovább gyengült a bitcoin

A bitcoin ma 9312 dolláron indított, 14 óra után 8880,10 dolláron állt, napon belül pedig délutánig a mélypontja 8366 dollár volt. A bitcoin ezen a héten eddig több mint 20%-kal gyengült. A mai gyengülést részben az váltotta ki, hogy az illetékes japán hatóság leállította az FSHO ... tovább »

10 ezer dollár alatt van a bitcoin árfolyama

Az amerikai értékpapírfelügyelet ma bejelentette, hogy a kriptotőzsdéknek regisztrálniuk kell a felügyeletnél. Erre a hírre közel 10%-ot zuhant a legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, a bitcoin árfolyama, mivel a befektetők komoly szabályozói szigorításként értelmezik a ... tovább »

Ajánljuk a SZÉP-kártyások figyelmébe

A felhasználási határidő után a SZÉP-kártyán maradt összegek havidíjjal terhelhetőek lesznek, a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának rendjéről szóló kormányrendelet-tervezet szerint. A kormany.hu oldalon látható dokumentum alapján a pénzforgalmi szolgáltató ... tovább »

A NAV hamarosan újra beveti az adótraffipaxot

Ebben a hónapban a NAV legújabb szolgáltatásával, az utólagos adótraffipaxszal a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálja kiemelten. A szolgáltatás lényege az önkéntes jogkövetésre ösztönzés. Emiatt az adóhivatal az ellenőrzések megkezdése előtt egy hetet biztosít a hibák ... tovább »

Ennyi tartalékuk lenne hazánkban az embereknek, ha kiesne az aktuális jövedelmük

Az egyik legnagyobb gondot hazánkban most a gazdasági fejlődés szempontjából a munkaerőhiány jelenti, így a munkahellyel rendelkezőket a korábbi évekhez képest most sokkal kevésbé fenyegeti a munkahelyük elvesztése. Viszont aggasztó az, hogy mennyi időre van elég megtakarításuk ... tovább »

=