Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com

==> Milyen árfolyamokat szeretnél látni az oldalon? Katt ide a válaszért!

Kiemelt híreink

Megveszi az állam a központi zálogházat

Az egykori királyi központi zálogház, az L alakú, klinkertéglás homlokzatú saroképület 1901 és 1903 között épült. Révész Sámuel és Kollár József tervezték. Az ingatlan a budapesti IX. kerületi Kinizsi és a Lónyay utca sarkán áll. A Miniszterelnökség elővásárlási jogát ... tovább »

Hamarosan eltűnhet a készpénz, mint fizetőeszköz?

Napjainkban egyre kevesebb ember használ készpénzt. A fizetések többsége bankkártyával történik. Ez viszont idővel azt vonhatja maga után, hogy a pénz fizikai formájában el is tűnhet, mint fizetőeszköz. Egyes tanulmányok szerint ez a dolog a fejlettebb országokban akár már egy éven ... tovább »

Kötelező lesz borravalót adni?

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) kezdeményezi a magyarországi vendéglátó helyeken a kötelező szervízdíj - "borravaló" - bevezetését. A mértékére 8-15%-ot javasolnak. A javaslat szerint a szervízdíj felosztását a tulajdonos az ott dolgozók bevonásával közösen ... tovább »

Ezt kell feltüntetni az éves személyi jövedelemadó-bevallásban

A tavalyi év végéig kb. 194 ezren kötöttek államilag támogatott nyugdíjbiztosítást. Ebből 79 ezren először igényelhetik az előző évi befizetéseik után járó adójóváírást. Az E­rste és az Union Biztosító felhívja mindenki figyelmet arra, hogy az éves személyi jövedelemadó-bevallásban ... tovább »

Alacsonyabb lehet a rezsi a nehéz helyzetű családoknak?

A nehéz szociális helyzetűek, nagycsaládosok és nyugdíjasok is bekerülhetnek abba a körbe, amely a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) javaslata szerint szociális alapon áram- és gázárkedvezményben részesülhet. Kutatások alapján szeptemberre dolgoznák ki a ... tovább »

Egyre népszerűbb hazánkban az e-kereskedelem

Európában az elektronikus kereskedelem forgalma előző évben kb. 510 milliárd euró volt (az Ecommerce Europe adatai szerint). Ez 12%-al haladta meg az egy évvel korábbi adatokat. Közép-Európában átlagosan 14%, Magyarországon pedig ennél magasabb, 15-20% az átlagos növekedés. Ez az ... tovább »

Jövőre hatalmas összeget készül visszaadni a kormány

2018-ban a kormány kb. 200 milliárd forinttal többet készül átengedni az adóbevételekből kedvezmény formájában, mint az idei évben. A csaknem 30%-os növekedés négy fő területen jön össze: 1. 100 milliárd forinttal nagyobb lehet az illetékkedvezmény. Ez a lakáscserével és örökléssel ... tovább »

Jóval többet keresnek a munkások, mint a tavalyi évben

Egy közel hétezer béradatot feldolgozó elemzéséből kiderül, hogy egy év alatt 14,5%-kal nőtt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére. A fizikai dolgozóknak 760 forintról 870 forintra emelkedett az átlagos órabérük. A szakmunkások átlagbére ... tovább »

Több jut a nyugdíjra és az egészségügyre 2018-ban

Az egészségügyre fordítható források növekedni fognak 2018-ban. Az idei évhez viszonyítva kb. 7%-al több jut majd erre az ágazatra. Ez több mint 100 milliárd forintos többletforrást jelent. A jövő évi előirányzat az Egészséges Budapest Programra 30 milliárd, az Egészségbiztosítási ... tovább »

A kormány újabb, gyerekvállalást ösztönző támogatásokat vezet be?

Ismét előkerült az Emberi Erőforrások Minisztériumában készülő demográfiai program, miszerint a kormány újabb, gyerekvállalást ösztönző támogatásokat vezethet be, vagy bővítheti a már meglévőket. Emelhetik tehát a családi pótlékot, melynek 2008 óta változatlan az összege, ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com

==> Milyen árfolyamokat szeretnél látni az oldalon? Katt ide a válaszért!