Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Theresa May nagyon derülátó

Theresa May kijelentette, hogy teljesen bízik abban, hogy a megállapodást az ezen a hét végén esedékes brüsszeli EU-csúcs jóváhagyja, és ezzel megkezdődhet a Brexit-tárgyalások második szakasza, aminek legfontosabb témái közé tartozik majd Nagy-Britannia és az EU jövőbeli, de mindenekelőtt ... tovább »

Megszületett a megállapodás a Brexit legfontosabb feltételeiről

Hosszú idő és sok tárgyalás után megszületett a megállapodás az Egyesült Királyság uniós kiválásának legfontosabb feltételeiről - jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Theresa May brit kormányfő. Az Európai Bizottság a bejelentéssel párhuzamosan ... tovább »

Ennyi húszezres bankjegy jut egy főre Magyarországon

Az azenpenzem.hu kiszámolta a jegybanki adatok alapján, hogy több mint 15 húszezres bankjegy jut minden egyes emberre Magyarországon. Az időközi jelentés szerint az idei év harmadik negyedévében is folyatódott a készpénzállomány bővülése. A most forgalomban lévő húszezresek száma ... tovább »

A britek többsége fél a kilépéstől

Az egyik legnagyobb brit közvélemény-kutató cég, a Survation országos felmérése alapján a megkérdezettek 35%-a fél attól, hogy a Brexit után anyagi helyzete rosszabbra fordul, 14%-uk pedig abban bízott, hogy jobb pénzügyi helyzetbe kerül majd. A kérdésre, hogy úgy általában hogyan ... tovább »

Hamarosan tőzsdére kerülhet a bitcoin

Még az idei évben bevezetik a bitcoint a származtatott tőzsdei termékek legnagyobb tőzsdéjét működtető Chicago Mercantile Exchange-re. A hírre jelentősen erősödött a bitcoin jegyzése. A pénteki nyitószinthez képest közel 800 dolláros napon belüli emelkedéssel 10 690 dolláron ... tovább »

Hamarosan talán bármely uniós országból vásárolhatunk online

Ez a megállapodás, melyet az Európai Unió Tanácsának és az Európai Parlamentnek még el kell fogadnia, megszünteti a vevőkkel szemben az állampolgárságuk, lakóhelyük vagy székhelyük alapján alkalmazott megkülönböztetést. Ezzel pedig fellendíti az elektronikus kereskedelmet. A jövőbeli ... tovább »

Az életesemények értékes ajándékokat érdemelnek!

Nem is gondolnánk, hogy az életesemények mennyire fontos szerepet töltenek be életünkben. Még ha nem is emlékszünk rá, de már az óvodai ballagásunk is megünneplése került akkor, amikor eljött az ideje. Bizonyára már az általános iskolai évekre sok mindenki vissza tud emlékezni. ... tovább »

Őrült vásárlásba fogtak az amerikaiak az idei Fekete Pénteken

Az idei Fekete Pénteken minden idők vásárlási rekordját döntötték meg az amerikaiak. Csúcsidőben ugyanis percenként 1 millió dollárt költöttek az online üzletekben. A 100 legnagyobb amerikai online kereskedő összesített adatai szerint Hálaadás napján és Fekete pénteken összesen ... tovább »

8 milliárd fontot vernek el a britek a Fekete Pénteken

Brit szakértők szerint idén 7%-kal felülmúlja a kereslet a tavalyi rekordot. Ez azt jelenti, hogy a Fekete Péntek, vagyis az utolsó novemberi hétvége áruforgalma elérheti a 8 milliárd fontot is (ez forintban 2800 milliárd). Legnagyobb a kereslet a laptopok, a függönyök és a szőnyegek ... tovább »

Ennyit költenek el hazánkban az emberek a fekete pénteken

Az idei évben rengeteg kereskedő csatlakozik az Amerikából átvett kezdeményezéshez. A webáruházak 62%-a jelezte, hogy náluk is lesz Black Friday. Egy felmérésből kiderül, hogy az e-kereskedők csak a fekete péntek napjára kb. 1,1 millió rendelésre és 25-30 milliárd forintos forgalomra ... tovább »

=