Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Újabb gyengeségi rekordot ért el ma a forint

Kedden délelőtt új mélypontot ért el a forint árfolyama az euróval szemben a bankközi devizapiacon. Az eurót ma délelőtt egy alkalommal 337,26 forinton is jegyezték. Ez az eddigi legerősebb árfolyama a forinttal szemben. Utoljára szeptember 27-én járt 337 forint közelében az euró ... tovább »

Brexit: A 2020 januárja előtt érkezett magyarok megőrzik jogaikat Nagy-Britanniában

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés pénteki ülésén elmondta, hogy a 2020 januárja előtt érkezett magyarok megőrzik jogaikat Nagy-Britanniában. A Nagy-Britanniába az uniós jog hatálya alatt érkező külföldiek, így a magyar állampolgárok is, rendezetlen ... tovább »

Vissza lehet adni a neten vásárolt terméket, ha nem tetszik

Böröcz Helga közjegyző elmondása szerint abban az esetben is el lehet állni egy online vásárlástól, ha nem tetszik a termék. Ez az információ nagyon fontos lehet, mivel a közelgő karácsonyi ünnepek miatt rengetegen vásárolnak interneten, akár ajándékokat is. A közjegyző ismertetése ... tovább »

Több településen is karácsonyi utalványt kapnak a nyugdíjasok és a rászorulók

Hazánkban több település önkormányzata is gondoskodik a nyugdíjasok karácsonyi utalványairól. Makón például már a napokban megkezdhetik a karácsonyi utalvány kézbesítését, melyet a 70 év felettiek kapnak már harmadik éve. Az Erzsébet-utalványt váltó Edenredet december 18-ig ... tovább »

Nagyobbat nőhet a minimálbér az eddig tervezettnél

Jövőre a korábbi megállapodástól eltérően két számjegyű mértékben is emelkedhet a minimálbér és a garantált bérminimum. A tavaly év végén aláírt, 2019-re és 2020-ra megkötött bérmegállapodás évi 8-8%-os emelést tartalmaz, de az alku szerint megint tárgyalóasztalhoz ülhetnek ... tovább »

Eltűnhet az adónemek egyharmada a következő években

A kormány tervei szerint 2022-ig megszűnhet az adónemek egyharmada az adóegyszerűsítés révén. Az egyik lépés az lesz, hogy három különböző járulékot vonnak össze. Tehát jövő júliustól egy egységes társadalombiztosítási járulékot kell fizetni az eddigi nyugdíj-, egészségbiztosítási ... tovább »

Gyengült a forint ma

Ma kora este gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben a reggeli szintekhez képest. Az euró 334,63 forintra emelkedett kicsivel 18h után a reggel 8h-kor jegyzett 334,08 forintról. Az euró a mai napon 333,88 forint és 334,73 forint között ingadozott. A svájci frank árfolyama ... tovább »

Egy hónapos mélypontján van a forint

Ma kora délelőtt a forint árfolyama háromhetes mélypontja körül billegett az euróval és a dollárral szemben. Ezt követően tovább gyengült a hazai fizetőeszköz. Tovább drágult a dollár, amiért már 302 forintot is kértek a bankközi piacon. 333,5 fölé emelkedett a délelőtt folyamán ... tovább »

Hazánkban egyre sikeresebb az online csekkbefizetés

A legtöbb postai csekken, így a közüzemieken is, 2015 óta tüntetik fel a QR-kódokat. Viszont a használatuk csak postai alkalmazással volt eddig lehetséges. Augusztus 8-tól azonban a Simple alkalmazáson keresztül még több felhasználó számára elérhetővé vált az erre alapuló csekkbefizetési ... tovább »

Rosszul járt, aki nem azonosította magát időben a bankoknál

Október 31-én lejárt a határidejük azoknak, akik a felszólítások ellenére sem azonosították magukat a bankjuknál. A 2017-ben elfogadott európai uniós rendelet szerint minden banknak kötelessége volt átvilágítania ügyfeleit. Ezzel próbálják megakadályozni a pénzmosást és a terrorizmus ... tovább »

=