Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Hazánkban sem mindenki tudna szembenézni egy váratlan anyagi kiadással

Az Eurostat friss, 2017-es adatokon alapuló jelentéséből kiderül, hogy az Európai Unióban átlagosan 3-ból 1 ember nem tudna szembenézni váratlan anyagi kiadásokkal. Hazánkban is hasonló a helyzet. A tavalyi évi adatok alapján több mint 3 millió magyarnak nincs annyi félretett pénze ... tovább »

Ma aláírták a Brexit-megállapodást

Aláírták a megállapodást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről, valamint a politikai nyilatkozatot a jövőbeli kapcsolatokról az európai uniós tagországok vezetőinek mai brüsszeli csúcsértekezletén. Az 585 oldalas, jogilag kötelező érvényű egyezmény és a jövőbeli ... tovább »

Brexit: Sikerült megállapodni Gibraltár kérdéséről

Sikerült megállapodni Gibraltár kérdéséről, így Spanyolország is már kész támogatni az Egyesült Királyság uniós kilépéséről kötendő megállapodást. Az EU27 és az Egyesült Királyság között múlt héten összejött kilépési megállapodás után a hét elején Sanchez jelezte, ... tovább »

Továbbra is népszerűek hazánkban a Babakötvények

Hazánkban a Babakötvény népszerűsége továbbra is töretlen. Varga Mihály tájékoztatása szerint a megtakarítások állománya ebben a hónapban meghaladta az 50 milliárd forintot. Ez 30% feletti növekedés a tavalyi 38 milliárdos állományhoz képest. A Babakötvény aktuális kamata 5,4%. ... tovább »

Hazánkban nem mernek vállalkozni a fiatalok

Egy kutatás szerint Magyarországon a fiatalok 66%-a szeretne a saját vagy a családjuk vállalkozásában dolgozni, de csak 6%-uk vallotta magát kockázatvállalónak. A felmérés szerint a megkérdezetteknek csupán a 37%-a mondta azt, hogy tervez saját vállalkozást indítani, 16%-uk bizonytalan ... tovább »

May szerint nélküle sem lenne könnyebb a Brexit

Theresa May szerint nem könnyítené meg a Brexit feltételeiről szóló tárgyalásokat az sem, ha új vezető kerülne a kormány és a kormányzó Konzervatív Párt élére. A brit miniszterelnök véleménye az, hogy az ő esetleges eltávolítása nem változtatná meg a parlamenti arányokat ... tovább »

Ekkora a gazdasági növekedés hazánkban

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése alapján hazánk bruttó hazai terméke (GDP) a nyers adatok szerint 4,8, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított, kiegyensúlyozott adatok szerint 5%-kal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.  ... tovább »

Hamarosan igényelhetik a kétgyerekes családok a 10 milliós CSOK-hitelt

December 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön igénylésének lehetősége a kétgyermekes családok részére. A háromgyerekes családok szintén december 1-jétől igényelhetik az 5 millió forinttal megemelt, összesen 15 millió forintos kedvezményes ... tovább »

A magyar fiatalok majdnem felének van megtakarítása

A K&H ifjúsági indexének felméréséből kiderül, hogy a 19 és 29 év közötti fiatalok több mint 44%-a rendelkezik valamilyen megtakarítással. Ezen kutatás szerint a fiatalok megtakarítási viselkedése nagyon különböző. 27% minden hónap elején félretesz egy bizonyos összeget. ... tovább »

Kamatmentes hitel a magyar fiataloknak?

A kormány rejtélyes mondatokat eljett el a héten induló nemzeti konzultáció szövegébe. Úgy néz ki, hogy a fiatalokat az új lakások CSOK-jához felvehető 3%-os lakáshitel mellett vagy helyett kamatmentes kölcsönnel támogatnák a gyermekvállalásban. A következőket olvashatjuk a nemzeti ... tovább »

=