Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Új forintérmék várhatóak

Matolcsy György jegybankelnök nemrégiben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) válságkezelő csomagja keretében jelezte, hogy hamarosan új érmék lesznek, mely a most frontvonalban álló egészségügyi dolgozóknak és helyt állóknak tiszteleg majd. Az MNB megfogalmazása szerint: "Az elmúlt hetekben ... tovább »

Az ÁSZ szerint így vészelhetjük át a következő hónapokat

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke felhívja a figyelmet arra, hogy a jelenlegi válsághelyzet még hónapokig eltarthat. A turizmus mellett még számos ágazatot negatívan érint. Ennek következtében sajnos rengeteg ember marad munka nélkül. A kormány a költségvetés újratervezését ... tovább »

Nagy értékű bitcoint utalt valaki egy ismeretlen tárcába

A Blockchain.com blokkláncfelfedező kimutatása szerint 50,042 bitcoint utalt valaki egy ismeretlen tárcába, majd további 100 BTC-t ugyanoda. Az utalás díja alig haladta meg a 120 forintot. A mozgásra a Whale Alert nagy értékű tranzakciókat monitorozó Twitter-bot hívta fel a figyelmet. ... tovább »

Változás a SZÉP Kártyánál a koronavírus miatt

A SZÉP Kártyákat érintő módosítások jelentek meg a tegnapi Magyar Közlönyben. A rendeletben az olvasható, hogy a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig a pénzforgalmi szolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártya juttatásként átutalt, fel nem használt pénzeszköz erejéig és ... tovább »

Nagyon veszik az aranyat a magyarok

A vészhelyzet kihirdetése óta Magyarországon megrohamozták az emberek a BÁV zálogházakat. A hazai kereslet ugyanis hatalmas mértékben megugrott az aranytömbök iránt. Volt olyan ügyfél, aki két kiló arannyal távozott az egyik üzletből. Nem csoda, hogy a BÁV teljes rendelkezésére ... tovább »

Egy török vállalat ATM-eknél alkalmazható pénzfertőtlenítőt fejlesztett ki

Egy isztambuli székhelyű technológiai vállalat olyan modult készített, mely állítólag alkalmas a papírpénzeken lévő baktériumok és vírusok 99%-át elpusztítani. A jóslatok szerint viszont ezen újítás elterjedésére, illetve mindennapi alkalmazására még pár évet várnunk kell. ... tovább »

Hétfő reggelre erősödött a forint a főbb devizákkal szemben

Ma reggelre erősödött a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót a péntek esti 351,12 forint után alacsonyabban, 349,69 forinton jegyezték ma reggel nyolc óra előtt. Múlt héten csütörtökön az euró jegyzése 360,10 forint is volt, ami a forint valaha ... tovább »

A készpénzmentes fizetés javasoltabb most

Varga Mihály pénzügyminiszter elmondása szerint a koronavírus elleni küzdelem egyik fontos lépése lehet az, ha készpénz helyett bankkártyával, mobiltelefonnal vagy okosórával fizetünk. Ez azért fontos, mivel a kutatók szerint a koronavírus napokig életben tud maradni a tárgyakon, ... tovább »

Újabb történelmi mélypontra gyengült ma a forint

A mai napon újabb történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval és a dollárral szemben a bankközi piacon. Az euró jegyzése kicsivel 18:30 előtt 354,10 forintra erősödött a reggel 7 órakor jegyzett 347,42 forintról. 16 óra körül a forint történelmi mélypontra, 356,14-re gyengült ... tovább »

Történelmi mélyponthoz közel a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama tegnapról mára a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euróval szemben gyengült a forint, bár árfolyama kissé erősebb a hétfőn elért történelmi mélypontnál, de annak közelében van. Az eurót ma reggel fél nyolckor 344,33 ... tovább »

=