Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Fontos bejelentést tett a Kúria a devizahitelesek ügyében

A Polgári Kollégium vezetője, Wellmann György változásokat jelentett be, melyek alapján a jövő évben, az eddigi peres ügyek tanulságai kapcsán az év első felében a devizahiteles kockázatfeltáró nyilatkozatok és az árfolyamkockázatról szóló tájékozatok tartalmát fogják vizsgálni. ... tovább »

Az idei GDP mindent felülmúlt

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) jelentése szerint a bruttó hazai termék (GDP) 5,2%-kal haladta meg az előző év azonos időszakit a harmadik negyedévben. A legnagyobb bővülést 6,9%-kal a kereskedelem, szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás érte el. A műszaki és adminisztratív ... tovább »

Egyre népszerűbb a lakossági hitelpiac

A legfrissebb adatok szerint egyre népszerűbb a lakossági hitelpiac. 2018 első tíz hónapjában a bankok több mint 383 milliárd forint értékben kötöttek szerződést személyi kölcsönökre. Ez éves összevetésben 50%-os emelkedést jelent, 2016 azonos időszakához képest pedig 121%-os ... tovább »

Hazánkban szaporodnak a külföldi munkások

Idén a harmadik negyedév végéig majdnem 150%-kal több külföldi munkavállaló érkezett Magyarországra, mint egy évvel korábban. A tavalyi évben a tartózkodási engedélyért folyamodók harmada érkezett munkavállalási, jövedelemszerzési céllal hazánkba, viszont idén ez már az érkezők ... tovább »

Hatalmas béremelések lesznek az egészségügyben

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten bejelentette, hogy az egészségügyi közalkalmazottak, védőnők, egészségügyben dolgozó, nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők béremeléséről döntött a kormány. Négy év alatt négy lépcsőben ... tovább »

Szerdán tárgyalják a versenyképességi csomagot

Holnap tárgyalják a versenyképességi csomagot, melyet a jegybank, a pénzügyi és az innovációs tárca, valamint az iparkamara javaslataiból gyúrt össze a Nemzeti Versenyképességi Tanács. Hogy pontosan milyen javaslatokat is tartalmaz a nagy változtatásokat jelentő csomag, azt még nem ... tovább »

Hazánkban sem mindenki tudna szembenézni egy váratlan anyagi kiadással

Az Eurostat friss, 2017-es adatokon alapuló jelentéséből kiderül, hogy az Európai Unióban átlagosan 3-ból 1 ember nem tudna szembenézni váratlan anyagi kiadásokkal. Hazánkban is hasonló a helyzet. A tavalyi évi adatok alapján több mint 3 millió magyarnak nincs annyi félretett pénze ... tovább »

Ma aláírták a Brexit-megállapodást

Aláírták a megállapodást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről, valamint a politikai nyilatkozatot a jövőbeli kapcsolatokról az európai uniós tagországok vezetőinek mai brüsszeli csúcsértekezletén. Az 585 oldalas, jogilag kötelező érvényű egyezmény és a jövőbeli ... tovább »

Brexit: Sikerült megállapodni Gibraltár kérdéséről

Sikerült megállapodni Gibraltár kérdéséről, így Spanyolország is már kész támogatni az Egyesült Királyság uniós kilépéséről kötendő megállapodást. Az EU27 és az Egyesült Királyság között múlt héten összejött kilépési megállapodás után a hét elején Sanchez jelezte, ... tovább »

Továbbra is népszerűek hazánkban a Babakötvények

Hazánkban a Babakötvény népszerűsége továbbra is töretlen. Varga Mihály tájékoztatása szerint a megtakarítások állománya ebben a hónapban meghaladta az 50 milliárd forintot. Ez 30% feletti növekedés a tavalyi 38 milliárdos állományhoz képest. A Babakötvény aktuális kamata 5,4%. ... tovább »

=