Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Akár 22 ezer forintot is kaphatnak idén pluszban a nyugdíjasok

A nyugdíjasok akár 22 ezer forintot is kaphatnak pluszban idén. Ez az összeg több okból kifolyólag is járhat nekik. Mivel az infláció mértéke meghaladja az év eleji nyugdíjemelés mértékét, nagyjából havi ötszáz forint kompenzáció illeti az időseket. Ez éves szinten hatezer forintot ... tovább »

Tavaly ismét csökkent a hazánkban működő hitelintézeti fiókok száma

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) statisztikai adataiból kiderül, hogy tavaly ismét csökkent a Magyarországon működő hitelintézeti fiókok száma, ezúttal 7,6%-kal, 2420-ról 2235-re. A csökkenés üteme valamelyest mérséklődött 2017-hez képest, mivel akkor az értékesítési egységek bő ... tovább »

5,4 millióan írták alá eddig az online petíciót a Brexit leállításáról

Percenként ezres nagyságrendben írják alá a brit parlament oldalán elérhető online petíciót, mely a brit uniós kilépési kérelem visszavonását szorgalmazza. Jelenleg már kb. 5,4 millióan írták alá. Ez minden idők legtöbb aláírással rendelkező brit online petíciója, ami a múlt ... tovább »

Százezrek tüntettek Londonban a Brexit miatt

Szombaton százezrek tüntettek Londonban a brit EU-tagságról szóló újabb népszavazás kiírásáért. A tüntetők a Hyde Park mellett levő Park Lane sugárútról indultak, és délután megérkeztek a parlament elé. A megmozdulást az újabb referendumért kampányoló legnagyobb brit civil ... tovább »

Leállt ma a brit parlament petíciós oldala

A mai napon leállt a brit parlament petíciós oldala. Az oldalon kb. 1 millió aláírás gyűlt össze a Brexit megakadályozását követelő brit állampolgároktól. A dolog szerdán este indult be igazán, miután Theresa May brit miniszterelnök formálisan a brit kilépés eredetileg jövő ... tovább »

Theresa May nem szeretné, ha túl hosszúra nyúlna a kilépési időszak

Ezen a héten kedden a parlament másodszor is nemet mondott a kormányfő által kialkudott megállapodásra. Szerdán a rendezetlen kilépés lehetőségét is elutasították. Csütörtökön pedig arról döntöttek, hogy az eredetileg március 29-én lejáró határidő június 30-ig történő ... tovább »

Milliárdokkal nőtt a Babakötvények állománya

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. közlése szerint a családok Babakötvényben tartott megtakarítása tavaly novembertől február végéig, tehát négy hónap alatt 10 milliárd forinttal emelkedett. A családok az elmúlt négy hónapban kb. kétszer több Babakötvényt vásároltak ... tovább »

Egyre jobban növekszik a gazdagok száma a világban

A Knight Frank friss vagyonjelentése szerint a gazdasági kilátások romlása ellenére sem kell vagyoncsökkenésre számítani az idei évben. A világ gazdagjainak száma az elkövetkező 5 évben 22%-kal bővülhet. Ez azt jelenti, hogy 2023-ra további 43 ezer embernek lesz 30 millió dollárnál ... tovább »

El is maradhat a Brexit?

Theresa May úgy gondolja, hogy ha a londoni alsóház a jövő héten sem fogadja el a Brexit feltételeit tartalmazó megállapodást, akkor hónapokat késhet, sőt el is maradhat a Brexit. A konzervatív párti brit miniszterelnök a kelet-angliai Grimsby városában tartott pénteki beszédében ... tovább »

A Toyota és a BMW is besokallt a Brexit miatt?

A Toyota és a BMW is meggondolná nagy-britanniai gyártókapacitásainak áthelyezését más EU-tagállamokba, ha a brit EU-tagság megállapodás nélkül szűnik meg. A Toyota európai igazgatója, Johan van Zyl kijelentette, hogy a cég a Brexit után is a mostanival azonos szabályozói keretrendszert ... tovább »

=