Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Eurókötvényt bocsátott ki a Magyar Fejlesztési Bank

A 300 M euró értékben nemzetközi nyilvánosan kibocsátott kötvények futamideje 6 év és 2,375% kamatozással kerülnek kibocsátásra. A kibocsátás vezető szervezői: Citi, BNPP és az SG CIB.

tovább »

Arany, ezüst és bronzvasárnap után a fekete péntek hódít nálunk

Az amerikaiak Black Friday-ja után, már a magyeroknak sem újdonság a fekete péntek. Az üzletek egyre előrébb hozzák a karácsonyi vásárlásokat a különböző akciókkal. Arany, ezüst és bronzvasárnap után, itt a fekete pénte!  Néhány helyen kissé magyarosabban Fekete Péter néven ... tovább »

Új 20 eurós bankjegy került forgalomba az EU-ban

A 20-as címlet az egyik legnépszerűbb címlet az euróból, így nem meglepő, hogy egy kicsit felfrissítették a bankjegyeket. Az újonnan forgalomba kerülő 4,3 Mrd darab bankjegy nem csak új designt, hanem új biztonsági elemeket is kapott az új bankjegy. A korábban kibocsátott 20 eurósok ... tovább »

A Magyar Nemzeti Bank megvásárolta a Budapesti Értéktőzsdét

Nemzeti tulajdonba került a magyar tőzsde. A korábbi osztrák érdekeltséű tulajdonosi körnek 13,2 Mrd Ft-ot fizet az MNB, a BÉT-ben meglévő összesen 68,8%-os részesedésért. A már meglévő 6,95 %-al együtt, így már 75,75%-os részesedése lesz a Matolcsy által vezetett jegybanknak. ... tovább »

A Fitch is bóvliban hagyta a magyar adósosztályzatot

Ezzel biztossá vált, hogy mindhárom nagy hitelminősítőnél a bóvli kategóriában zárják az évet a magyar szuverén devizaadósságot értékelő minősítések. A 3 legjelentősebb hitelminősítő egyaránt egy fokozattal a még befektetésre ajánlott kategória latt tartja a magyar adósságok ... tovább »

6 M Ft. a kártérítési plafon a Quaestor brókercégek károsultjainál

Az Alkotmánybíróság döntése nyomán, nem reménykedhetnek további kártérítésben azok, akik a közelmúlt brókercsődjeiben érintttek voltak. A BEVA révén max. 6 M Ft-ig a jogosultak megkaphatják a követelésüket, de a kormány által a Quaestor károsultaknak belebegtetett - és a parlamenti ... tovább »

Indul a családi csődvédelem: ők lesznek az elsők

2015.09.14. Azoknak kell október végéig benyújtani a kérelmet, akik forintosított devizahitellel rendelkeznek. Az első eljárás Csongrád megyében volt.az első 5 napban mintegy 5000 kattintást regisztráltak a csodvedelem.gov.hu oldalon, ebben vannak visszatérő és új érdeklődők is, ... tovább »

Itt a pánik és a fekete hétfő!

2015.08.24. Régen nem látott nagy árfolyamveszteséget szenvedtek el a vezető tőzsdeindexek hétfőn szerte Ázsiában.Hétfőn a tokiói tőzsde zárásakor a sanghaji tőzsde 6,5 százalékkal zuhant, de előzőleg bő 8 százalékos mínuszban is járt. A sanghaji tőzsdén utoljára 2007-ben ... tovább »

A válság mélypontja óta nem látott ilyet a Wall Street!

2015.08.22. A válság mélypontja, 2008 novembere óta nem esett akkorát két nap alatt az amerikai Dow Jones index, mint csütörtökön és pénteken ( -700 ). A félelmeket továbbra is a kínai gazdaság lassulásáról és a Fed közelgő kamatemeléséről szóló hírek táplálják, de közben ... tovább »

Új mentőcsomag a görögöknek

2015.08.20. Megszavazta a német parlament az új mentőcsomagot a görögöknek. A németek felől mehet tehát az újabb 86 milliárd még ebben az évben.Nemsokára meg is érkezhetnek az első pénzek a csőd közelében lévő Görögországba. Már csak a hollandok voksára kell várni. Ha ott ... tovább »

=