Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Megvan a Brexit-megállapodás?

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy megegyeztek a Brexit feltételeiről az Európai Unióval, amit Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is megerősített. Jean-Claude Juncker szerint mindkét fél számára igazságos és kiegyensúlyozott megállapodás született, ... tovább »

Egyre magasabb lakáshitelt vállalnak be hazánkban az emberek

A Központi Statisztikai Hivatal Lakossági lakáshitelezés kiadványából kiderül, hogy egyre magasabb összegű lakáshitelt és egyre hosszabb futamidővel vesznek fel a magyarok. Az idei év első felében hiába jutott kevesebb ügyfél jelzáloghitelhez (5,3%-kal) az előző év azonos időszakához ... tovább »

Hazánkban nagy különbségek vannak a fizetések között

Mivel dinamikusan emelték a minimálbért és a garantált bérminimumot, így gyorsan növekedésnek indultak a keresetek hazánkban. Egyes megyék között viszont szembetűnő különbségeket figyelhetünk meg a béreket nézve. Például Budapesten 1,8-szor annyit lehet keresni, mint Szabolcs-Szatmár-Bereg ... tovább »

Szigorúbb szabályok lehetnek a kriptovalutáknál

Az új összetételű Európai Bizottságban az emberközpontú gazdasággal kapcsolatos tevékenységekért felelős portfólió élére jelölt Valdis Dombrovskis közölte, hogy új európai szintű szabályozásra van szükség a digitális vagy virtuális valuták, például a Facebook tervezett ... tovább »

Pénzügyi válság esetén ez lenne a bankokkal

Az Európai Központi Bank (EKB) legfrissebb, hétfőn publikált stressz-tesztje alapján az euróövezeti bankok megfelelő likviditással rendelkeznek egy pénzügyi krízis átvészeléséhez. A közlemény leszögezi, hogy a vizsgált 103 euróövezet bank összességében megfelelő likviditással ... tovább »

Jól halad a rezsiutalványok beváltása

Szeptember végén lezárult a rezsiutalványok kézbesítése. Az adatok szerint a kedvezményezettek többsége postán használja fel az utalványokat, sőt az NKM ügyfélszolgálati irodáiban is egyre többen váltják be. Az NKM ügyfélszolgálati irodáiban eddig több százmillió forint értékben ... tovább »

November 1-ig fizethetünk régi ötszázassal

Már csak ebben a hónapban fogadják el a régi 500 forintos bankjegyeket fizetésnél. November 1-től csak az idén megjelent, megújult 500 forintos bankjeggyel lehet fizetni. A forgalomban lévő 500 forintos bankjegyek több, mint 60%-a már az új címlet. Ha valaki nem költi el a régi címletet ... tovább »

A Tether forgalma már nagyobb, mint a Bitcoiné

A világ legnagyobb kapitalizációjú kriptodevizája a Bitcoin. A forgalom viszont most már tartósan magasabb a Theterben. Konkrét forgalmi adatok nehezen érhetőek el a kriptodevizákról, de a CoinMarketCap adatai szerint a legnagyobb napi és havi forgalmú kriptopénz nem a Bitcoin, hanem a ... tovább »

Több mint 360 ezer forint az átlagkereset Magyarországon

A KSH friss adatai szerint júliusban 10,7%-kal nőttek a bruttó keresetek Magyarországon, így a bruttó átlagkereset 362 600 forintra emelkedett. A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 241 100, a kedvezményeket is figyelembe véve 248 600 forint volt. A reálkeresetek emelkedése az elmúlt ... tovább »

Nem mindenki tudja rendezni gázszámláját a postán rezsiutalvánnyal

A postán nem tudják rezsiutalvánnyal rendezni a gázszámlájukat azok a budapesti nyugdíjasok, akiknek nincs mérőjük, ezért átalánydíjat fizetnek. Nekik ugyanis a Díjbeszedő Holding állítja ki a csekket, amit a postán nem fogadnak el, mert nem szerepel rajta, hogy milyen szolgáltatást ... tovább »

=