Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Boris Johnson nyerte a konzervatív párton belüli szavazást

Most már hivatalos, hogy Boris Johnson nyerte a konzervatív párton belüli szavazást. Így ő lehet az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke. Theresa May június elején jelentette be lemondását, melyben nagy szerepe volt a Brexittel kapcsolatos bizonytalanságnak. Az ország parlamentje ... tovább »

Hazánkban egyre többen elektronikusan fizetik számláikat

A Dijnet Zrt tájékoztatása szerint az idei év első félévében 22%-kal több számlát fizettek be elektronikusan a Díjneten keresztül, mint egy évvel korábban. A közlemény szerint a Díjnet független e-számla-fizetési platformon idén januártól június végéig 3,2 millió számlát ... tovább »

Hazánkban tavaly így alakultak az átlagos nyugdíjak megyénként

A KSH (Központi Statisztikai Hivatal) információi alapján az mfor.hu számolt be arról, hogy a tavalyi évben hogyan alakultak hazánkban az átlagos nyugdíjak megyénként. A felmérésből azt is megtudhatjuk, hogy hol kapják a legtöbbet és a legkevesebbet. Sőt azt is, hogy mennyi különbség ... tovább »

Jövőre 80 milliárdos adócsökkentés várható hazánkban

Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzet szombati számában azt nyilatkozta, hogy összesen 80 milliárd forintos adócsökkentést hoz az, hogy az Országgyűlés pénteken elfogadta a 2020-as központi költségvetést, valamint a jövő évi adóváltozásokat. ... tovább »

Theresa May szerint ezért nem léptek még ki az Unióból

Theresa May hamarosan távozó brit miniszterelnök pénteken elmondta, hogy Nagy-Britannia egyebek mellett azért nem tudott még kilépni a Brexit március végi eredeti határnapján az Európai Unióból, mert egyes képviselők teljesen kompromisszumképtelennek bizonyultak. Ennek mértékét bizony ... tovább »

A magyar fiatalok több pénzt tesznek félre a tavalyi évhez képest

A K&H csoport legújabb felméréséből kiderül, hogy hazánkban a fiataloknál egyre elterjedtebb a tudatosan, hónap elején megtakarítók aránya. A megtakarítások átlagos összege 517 ezer forint volt 2019 első negyedévében. Ez jelentős növekedést jelent az előző év végi 414 ezer ... tovább »

Hazánkban a lakosság ritkán jár bankfiókba

A pénzintézetek a Világgazdaság számára adott tájékoztatásából kiderül, hogy Magyarországon ritkán jár a lakosság bankfiókba. Például a CIB Bank ügyfelei évente átlagosan 1,5 alkalommal keresik fel a bank valamelyik fiókját. A prémium ügyfélek körében ez az arány magasabb, ... tovább »

Hétfőtől igényelhető a falusi csok a pénzintézeteknél

Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos közölte, hogy hétfőtől már igényelhető a falusi csok a pénzintézeteknél. A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető ... tovább »

Hatalmas, új forintérme került forgalomba hazánkban

Magyarországon folytatódik az MNB emlékérme kibocsátási programja. Most egészen óriási, 52,5 mm átmérőjű emlékérme került forgalomba július 2-án a Himnusz megzenésítésének 175. évfordulójának alkalmából. Az érmét 20 000, illetve 3 000 forintos névértéken lehet beszerezni. ... tovább »

Hamarosan jelentősen megváltozik a digitális pénzügyi szolgáltatások piaca

Nemsokára jelentősen megváltozik majd a digitális pénzügyi szolgáltatások piaca. Ez a változás az egész Európai Uniót érinti. Az Európai Unió második pénzforgalmi irányelve, a PSD2 miatt változnak a bolti és online bankkártyás fizetések szabályai, és új mobilos, valamint online ... tovább »

=