Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Szeptember 30-ig igényelhető a Diákhitel Plusz

Nagy az érdeklődés a Diákhitel Plusz iránt. Mióta bevezették, már több mint 58 ezren igényelték. A Diákhitel Plusz egy teljesen kamatmentes és szabad felhasználású termék. A hitelt minden 55. évét be nem töltött, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató igényelheti, ... tovább »

Az MNB döntése szerint tovább emelkedik az alapkamat

Ahogy már számítani lehetett rá, az MNB Monetáris Tanácsa újabb 100 bázisponttal 11,75%-ra emelte az alapkamatot. A kamatfolyosó két széle hasonló mértékben emelkedik, tehát az egynapos betétre 11,25%-os, az egynapos hitelre pedig 14,25%-os kamatot számít fel a jegybank. Legutóbb 2004 ... tovább »

A várakozásokat is meghaladta a legújabb inflációs statisztikai kimutatás

Elemzők szerint egyhamar nem lehet arra számítani, hogy olcsóbb legyen az élelmiszer. A jegybanknak pedig tovább kell szigorítania. Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 13,7%-kal meghaladták az egy évvel korábbit. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a tartós fogyasztási cikkek ... tovább »

Nem vonja be az MNB az ötforintost

Az MNB nem fogja bevonni az ötforintos érmét. A bevonást sokkal szélesebb spektrumban kell vizsgálni, mint önmagában véve mondjuk a gyártási költséget. A fémárak jelenleg magasak, viszont ezek hektikusan változnak. A jegybanknál nem látják helyesnek, hogy csak a fémárak alakulása ... tovább »

Nyaralási kedvezményt kapnak az OTP-ügyfelek

Az OTP Bank a szokásos utazási költésekkel kapcsolatos pénzvisszatérítési kedvezményeket ígér a már meglévő, de azoknak az ügyfeleknek is, akik most igényelnek hitelkártyát. A pénzintézet egy kéthónapos akciós időszakkal készül. Az OTP Bank szerint minden második magyar bankkártyás ... tovább »

Közel a 415 forintos dollár- és euróárfolyam

Ma reggel már 410 körül járt a forint az euróval szemben. Ez először jó hírnek tűnhet, mivel tegnap még 410 feletti jegyzéseket is láttunk. Tegnap estére 407 alá is visszaerősödött a forint, ami a késő esti állapothoz képest 0,8%-os gyengülést jelentett, és ez már nem nézett ... tovább »

Rossz hír a hiteleseknek

A keddi nagy, 1,85%-os alapkamat-emelés után csütörtökön egyhetes betéti kamatát is növelte 0,5%-kal a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Így a két kamat most ismét összeért 7,75%-os szinten. Ezek után a Bank360.hu szerint a hitelfelvételre készülők félve várhatják a következő napokat. ... tovább »

Kettészakította a munkaerőpiacot a béremelkedés

A ManpowerGroup országos, reprezentatív felméréséből kiderül, hogy kettészakította a munkaerőpiacot a béremelkedés. A magyar munkavállalók majdnem 60%-a kapott átlagosan 12,7%-os béremelést idén, 39% fizetése viszont a 9,5%-os infláció ellenére sem nőtt, és a munkavállalók ... tovább »

Így változhat jövőre a minimálbér összege

A minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi összegéről ­várhatóan csak ősszel kezdődnek el az érdemi egyeztetések. Viszont a szakszervezeteknek és a munkáltatói érdekképviseleteknek már június közepéig javaslatot kellett tenniük a kötelező legkisebb bérek meghatározásához ... tovább »

Idén nagy összeget fizet extraprofitadóként az OTP

Az OTP Bank 78,3 milliárd forintnyi extraprofitadót fizet az idén. A jövő évi összeg még egyeztetés alatt áll. A kormány 2022. június 4-én kihirdetett rendeletében átmeneti jelleggel, a 2022-es és 2023-as évekre extraprofitadó kivetéséről döntött a hitelintézetekre és a pénzügyi ... tovább »

=