Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Ennyit érnek hazánkban a fizetések valójában

A KSH adatai szerint az öt fő feletti vállalkozásoknál, a költségvetési szférában, valamint a nagy nonprofit szervezeteknél teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagkeresete 2010 és 2019 között 132,6 ezer forintról 84,5%-kal, 244,6 ezer forintra nőtt. Az impozáns növekedés viszonylag ... tovább »

Michel Barnier februártól új megbízást kap

Az uniós bizottság közlése szerint Michel Barnier, az Európai Unió brexit-ügyi főtárgyalója február elsejétől Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének különleges tanácsadójaként folytatja munkáját. Barnier Ursula von der Leyen és az Európai Bizottság illetékeseinek ... tovább »

A járvány miatt nőttek a jövedelmi különbségek az Európai Unióban

A koronavírus-járvány növelte a jövedelmi különbségeket az Európai Unióban. A munkaerőpiacon növekedett a kereslet a magas képzettségűek, például tudósok, orvosok és tanárok iránt, viszont egyre nehezebben találnak állást a takarítók vagy a fizikai munkások. A tavalyi év harmadik ... tovább »

Jelentős leértékelődésen mentek keresztül tegnap a főbb kriptodevizák

Jelentős leértékelődésen mentek keresztül hétfőn a főbb kriptodevizák. Az egyik legnagyobb értékvesztést a bitcoin könyvelte el. Idei teljesítménye azonban még így is pozitív. Akad viszont olyan szakértő, aki a múlt héten látott rekordszintekhez képest is lényeges felértékelődést ... tovább »

A napi árfolyamokon innen és túl ? mikor van szükségünk az árfolyamok ismeretére?

A napi árfolyamokon innen és túl ? mikor van szükségünk az árfolyamok ismeretére? A napi árfolyam mindenki számára elérhető adat, de kinek is van rá szüksége? Nem is gondolnánk,hogy mennyi ember követi napi szinten az árfolyamok alakulását. Ki a munkája miatt, ki pedig apénzváltás ... tovább »

Csökkent a munkanélküliség az eurozónában

Az Eurostat közlése szerint október után novemberben is csökkent a munkanélküliségi ráta az eurozónában. A fiatalok körében viszont nőtt a munkanélküliség. Az elemzők szerint a járványügyi korlátozások miatt a javuló trend rövid életű lehet. Az Európai Unió statisztikai hivatalának ... tovább »

Majdnem tízmilliót ér egy bitcoin

Újabb rekordot döntött a bitcoin árfolyama, vasárnap ugyanis elérte a 34 800 dollárt. A vasárnapi csúcshoz még ma is közel áll a digitális fizetőeszköz, egy bitcoin 33 365 dollárt, vagyis kb. 9,84 millió forintot ér. A kriptovaluta árfolyama több mint 800%-kal emelkedett március ... tovább »

Jövőre már bárhol fizethetünk kártyával

Az OTP Bank megbízásából végzett kutatásból kiderül, hogy a bankkártyával rendelkezők 56%-ával előfordult már, hogy azért állt el a vásárlási szándékától, mert nem volt lehetősége kártyával fizetni. A bankkártya-tulajdonosok 42%-át bosszantja, hogy több helyen nem lehet ... tovább »

Nemsokára jön a fogyasztóbarát személyi hitel

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tájékoztatása szerint az eddigi jelentkezések alapján januártól hat pénzintézet kínálhat minősített fogyasztóbarát személyi hitelt (MSZH). Az elsőként jelentkező OTP már meg is szerezte a minősítést, öt másik pályázatot pedig már értékelnek. A ... tovább »

Boris Johnson szerint nem születik Brexit-megállapodás

Boris Johnson brit miniszterelnök valószínűnek tartja, hogy nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó tárgyalásokon. Johnson csütörtök este telefonon beszélt Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság ... tovább »

=