Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com
Kiemelt híreink

Nagy zuhanás a kriptodevizák piacán

Kb. 20%-kal esett a ma reggeli kereskedésben a bitcoin árfolyama. Az eladási hullám a Wall Street Journal szerint a kínai és a dél-koreai hatóságok miatt lehet. Az elmúlt pár napban ugyanis mindkét ázsiai ország kormányzata részéről olyan nyilatkozatok láttak napvilágot, melyek szerint ... tovább »

Emelkedik néhány postai szolgáltatás ára január 16-tól

Január 16-tól a Magyar Postánál emelkedik néhány postai szolgáltatás ára. Többe kerülnek majd a hivatalos iratok, 360 forint helyett 370 forint lesz. Öt forinttal drágul az ajánlott és tértivevény többletszolgáltatás. Az ajánlott küldeményt 295 forintért, a tértivevény többletszolgáltatást ... tovább »

Kötelező lesz az online számlázás július elsejétől

Július elsejétől minden adózónak és vállalkozásnak olyan számlázó rendszerrel kell rendelkeznie, mely az interneten keresztül folyamatos kapcsolatban áll a Nemzeti Adó és Vámhivatallal (NAV). Az online számlázási rendszerbe azoknak a számláknak kell minden adatát rögzíteni, melyeknek ... tovább »

Ma is nagy volt a mozgás a kriptodevizák árfolyamában

A mai napon is nagy volt a mozgás a kriptodevizák árfolyamában. Ma délutánig a tíz legnagyobb kapitalizációjú kriptodevizából nyolcnak esett az árfolyama, csupán az Ether és a Bitcoin Cash árfolyama emelkedett. A 238 milliárd dollár kapitalizációjú Bitcoin árfolyama ma már 14 000 ... tovább »

Hazánkban idén növekedhetnek a bérek

A dolgozók többsége idén fizetésemelésre számíthat Magyarországon. Januártól az állami cégek nagy részében átlagosan 12%-kal, a versenyszférában pedig tizedével nőnek a bérek. Összesen kb. 140 ezer, állami vállalatoknál dolgozó ember kap 12%-kal több fizetést ebben a hónapban ... tovább »

Bankok ügyfeleit fosztogatja egy rejtélyes vírus

A Quick Heal Security kiberbiztonsági cég jelentése szerint 232 androidos banki- és kriptovaluta alkalmazást támadott meg egy rejtélyes vírus. A trójai ellopja az ügyfelek felhasználónevét és jelszavát is. Az android.banker.a2f8a hamis Flash Player appokon keresztül kerül fel a gépre. ... tovább »

Ez sem volt lehetetlen: 28963% hozam 2017-ben!

Elmondhatjuk, hogy a pénzügyi befektetők éve volt 2017. A világszerte alacsony kamatlábak, a pénzügyi befektetők egyre nagyobb hányadát ösztönözte nagyobb kockázatvállalásra. Térségünkben ingatlan hasznosítással is két számjegyhez közelítő hozamokat lehetett elérni, de ennél ... tovább »

A Brexit ellenére is folyik be a pénz a brit bankokhoz

Nyolc éve, 2009 októbere óta a novemberi hónap volt a legsűrűbb, mivel a Bank of England legfrissebb adatai szerint nettó 17,5 milliárd fontnyi hitelviszonyt megtestesítő értékpapírt bocsátottak ki Nagy-Britanniában. A kibocsátás majdnem háromnegyedét a pénzügyi intézmények adták, ... tovább »

Egyre jobban erősödik a cseh korona

A cseh korona Európa egyik legjobban teljesítő devizája volt a tavalyi évben. Több mint 15%-ot erősödött a dollárral és a japán jennel szemben is. A felfelé ívelő euró ellenében is több mint 5%-ot drágult március óta, amikor a cseh jegybank elengedte a 27-es keresztárfolyamon rögzített ... tovább »

Nagy-Britanniában emelkedik a turisták száma a Brexit miatt

A VisitBritain ügynökség szerint jövőre rekordszámú turista utazhat Nagy-Britanniába, ahol nagy összegeket költhetnek. A külföldi turisták szemében Nagy-Britannia igencsak vonzóvá vált, mióta a Brexit miatt fokozatosan gyengül a font az euróhoz és a dollárhoz képest. Nagy-Britanniát ... tovább »

=

Valutaváltó

FreeCurrencyRates.com